logo-editoo

vijf redenen om ook op vakantie aan je clubblad te werken

redactiewerk in je vakantie

Zo de vakantie zit erop. Voor veel mensen betekent dit: direct een nieuwe reis boeken. Door alle digitale mogelijkheden is het redactiewerk voor het clubblad geen sta in de weg meer. Je kunt nu altijd en overal aan je clubblad werken. Dus wil je graag naar Zuid-Spanje, Miami of Australië? Direct boeken dan!

Nog niet helemaal overtuigd? We geven je graag nog vijf goede redenen om juist tijdens je reis of op vakantie aan je clubblad te werken. De ervaring leert dat op vakantie het werken aan het clubblad vaak beter gaat. Er heerst een andere vibe, waarbij je nieuwe inspiratie opdoet en de dagelijkse gang van zaken je niet stoort!

 

Vijf redenen op een rijtje:

1. schrijven kan overal
Steeds meer mensen stappen met de laptop onder de arm in de auto of het vliegtuig op weg naar zonnigere oorden. Waarom zou je die laptop dan niet gebruiken om leuke verhalen en artikelen te schrijven voor je clubblad? Want hoe idyllisch is het om je verhaal te schrijven op een terrasje aan de Middellandse Zee of hoog in een alpenweide in Oostenrijk.

2. goede internetverbinding is genoeg
Met editoo heb je alleen een redelijke internetverbinding nodig om aan je clubblad te werken. Je werkt online waardoor je ook op de camping direct je net geschreven artikel en gemaakte foto’s in je blad zet. Sterker nog: je kunt zelfs vanuit je campingstoeltje de opdracht voor drukken versturen! Zo kan je altijd op vakantie zijn!

3. gebruik je nieuwe ervaringen
Nederlanders zijn reislustige types en zitten ook op vakantie niet lang stil. Naast bezoekjes aan het strand en het zwembad gaan we ook volop de omgeving in en zoeken we contact met de lokale bevolking. Dit zijn ideale momenten om nieuwe

 

ideeën op te doen voor artikelen in het clubblad. Gegarandeerd dat je met een hoop nieuwe en frisse input terugkomt.

4. communiceer met de rest van de redactie
E-mail, whatsapp en de mobiele telefoon maken het werk van de redactie een stuk eenvoudiger. Je bent nu bijna overal ter wereld bereikbaar, waardoor je onderling goed kan communiceren en elkaar kan ondersteunen bij het maken van het clubblad. Maak wel goede afspraken over de communicatie!

5. zelfs de eu helpt mee
Vanaf juni 2017 is het communiceren binnen de EU nog leuker geworden: je belt en internet nu overal uit je eigen mobiele bundel. Dit betekent dat je voor bellen en internetten geen extra kosten meer maakt vanaf je vakantiebestemming. Mits dit in de EU is natuurlijk!

Heb je zelf nog leuke tips of mooie verhalen over het tijdens je vakantie aan een clubblad werken? Dan horen wij het graag! Bij genoeg inzendingen bundelen we ze tot een mooie blog. Je kunt mailen naar blij@editoo.nl of support@editoo.nl.

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

in 3 stappen klaar

Verzamel je mooiste foto's, plaats ze in onze gratis online app en bestel direct.