logo-editoo

geïnteresseerd?

boek dan nu een demo bij editoo!

demo boeken

Met het online programma editoo kun je je eigen magazine maken. Of het nu gaat om een clubblad, wijkkrant of gewoon om het uitbrengen van je eigen tijdschrift. De mogelijkheden zijn eindeloos en dus geven we je graag een voorproefje, zodat je weet wat je van de software kan verwachten. Zien is immers geloven … maar zelf meemaken is vaak veel leuker.

Daarom komen onze specialisten graag bij je langs. Om al je vragen te beantwoorden, om samen even rustig alle stappen te doorlopen en om je te laten zien hoe eenvoudig het is om je eigen blad te maken. Hoef je geen technische kennis voor te hebben of grafisch vormgever voor te zijn. Boek nu een vrijblijvende demo en:

  • leer hoe eenvoudig editoo te gebruiken is
  • laat je inspireren door professionele voorbeelden
  • geniet van een leuke presentatie
  • bij jou op locatie & op een moment dat het jou uitkom

meer over ons programma

Onze software is voornamelijk bedoeld voor bedrijven, clubs en organisaties die meerdere keren per jaar een magazine of tijdschrift willen maken en uitbrengen. Kleine verenigingen met minder dan 500 leden kunnen editoo gratis gebruiken. Grotere organisaties betalen slechts €24,50 aan maandelijkse licentiekosten.

Het programma werkt volledig online, dus je hoeft niks te installeren en je kunt op die manier ook met het hele bestuur of met alle leden van de redactie aan je blad werken.Met een zogeheten drag & drop systeem sleep je vervolgens de afbeeldingen en stukken tekst naar de door jouw gewenste plek en klaar is Kees. 

vragen?

Wil jij ook je eigen magazine of clubblad maken met editoo? Bel gerust even                  085 773 77 42 of stuur een mailtje naar blij@editoo.nl voor praktisch advies. Of vul het bovenstaande contactformulier in en boek een demo om zelf te ervaren hoe ook jij kunt profiteren ons unieke programma waarmee je goedkoop en snel je eigen blad kunt ontwerpen, drukken én laten bezorgen!

vraag nu direct
dé beste prijs voor jullie blad aan!

Om dé juiste prijs voor jullie periodieke blad te kunnen aanbieden hebben we een aantal dingen van jullie nodig. Vul de onderstaande gegevens in en dan zorgen wij ervoor dat jullie dé scherpste prijs krijgen voor jullie blad. 

Naast het drukken van jullie blad kunnen we ook een extra scherpe prijs aanbieden voor de verzending. Dit komt omdat we dit collectief bij PostNL en DHL voor jullie inkopen. Profiteer dan ook van deze dienst.
Om jullie goed te informeren over de juiste prijs nemen we graag contact met je op. Vul daarom hieronder jullie gegevens in.

dát hebben
we samen
mooi gemaakt

editoo is jouw partner op het gebied van geprinte communicatie. Van idee tot levering denken we graag met je mee. Of het nu is voor een clubblad, magazine, tijdschrift, personeelsblad of bedrijfsbrochure. Samen zorgen wij ervoor dat jij opvalt. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten