logo-editoo

clubblad maken

clubblad maken & drukken bij editoo: snel, simpel en goedkoop

Een clubblad maken en drukken is ontzettend waardevol. Het zorgt namelijk voor meer binding met de vereniging en het is een handige manier om je leden op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen en toekomstige evenementen. Een blad wordt namelijk vaker bekeken dan social media of je website!

Om je te laten profiteren van alle voordelen van een verenigingsblad, hebben we een handig programma ontwikkeld. Daarmee kun je snel en simpel je eigen clubblad maken. We drukken je blad meteen en verzenden ‘m snel naar al je leden. Tegen zeer scherp tarief; soms al gedrukt en verzonden voor minder dan €1.

  • Professioneel vormgegeven clubblad
  • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
  • Helemaal in huisstijl van de vereniging
  • Van 1 tot 1000 exemplaren

zo werkt het

Met het programma editoo kun je snel en eenvoudig je eigen clubblad maken. Hoef je geen grafisch vormgever of techneut voor te zijn. Je sleept gewoon de tekst en afbeeldingen naar de gewenste plek et voilà … je eigen verenigingsblad is klaar! Onze grafische support checkt vervolgens nog even of er foutjes en/of onvolkomenheden in zitten en dan kan-ie meteen gedrukt worden!

Daarbij stellen diezelfde specialisten eerst samen met jou een huisstijl in. Een standaard opmaak waarin vormgeving, kleuren en lettertypen vaststaan. Dat geeft een stukje professionaliteit en herkenbaarheid. Bovendien kun je die iedere keer opnieuw gebruiken. Scheelt een hoop tijd bij het maken van je magazine!

 

wat kost een eigen clubblad maken?

De precieze kosten hangen af van een aantal factoren, zoals het aantal pagina’s, de oplage en de frequentie waarmee je blad wordt uitgebracht. Daar zou je dus een offerte voor op moeten vragen. We kunnen je wel alvast vertellen dat in sommige gevallen het drukken én verzenden van je verenigingsblad nog geen €1 per exemplaar kost!

Daarnaast bedragen de maandelijkse licentiekosten voor het gebruiken van de software €24,50. Kleine clubs (<500 leden) hebben echter vaak niet zulke hoge budgetten, dus die komen we graag tegemoet; zij kunnen ons programma gratis onbeperkt gebruiken. Want alleen dan kunnen we tegen onze klanten zeggen: “dat hebben we samen mooi gemaakt!”

 

meer weten?

Wij komen graag langs bij jou op locatie om een presentatie te geven. Liever een online demonstratie? Dat kan ook. Vul via onderstaande button het formulier in voor een demo afspraak.

vraag nu direct
dé beste prijs voor jullie blad aan!

Om dé juiste prijs voor jullie periodieke blad te kunnen aanbieden hebben we een aantal dingen van jullie nodig. Vul de onderstaande gegevens in en dan zorgen wij ervoor dat jullie dé scherpste prijs krijgen voor jullie blad. 

Naast het drukken van jullie blad kunnen we ook een extra scherpe prijs aanbieden voor de verzending. Dit komt omdat we dit collectief bij PostNL en DHL voor jullie inkopen. Profiteer dan ook van deze dienst.
Om jullie goed te informeren over de juiste prijs nemen we graag contact met je op. Vul daarom hieronder jullie gegevens in.

dát hebben
we samen
mooi gemaakt

editoo is jouw partner op het gebied van geprinte communicatie. Van idee tot levering denken we graag met je mee. Of het nu is voor een clubblad, magazine, tijdschrift, personeelsblad of bedrijfsbrochure. Samen zorgen wij ervoor dat jij opvalt. 

eenmalig drukwerk

snel en makkelijk
drukwerk bestellen

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten