logo-editoo

je fotoboek maken

goedkoop, makkelijk &
met een snelle levering

Een fotoboek maken geeft je een tastbare herinnering. Van je vakantie met familie of vrienden, van je wereldreis, bruiloft of geboorte van je kind. Met een fysiek fotoalbum houd je die verhalen levend. En bij editoo helpen we je daar graag bij.

Met onze online editor kun je namelijk zelf een fotoboek maken en direct bestellen. Makkelijk en goedkoop. Want voor slechts €12,50 heb je al twee stuks in huis. Eentje om zelf te houden en eentje om iemand anders blij te maken.

  • Gratis verzending binnen 48 uur
  • Cover met eigen beeld en tekst
  • Tot wel 36 foto’s
  • Handig formaat van 14 x 14 cm
 

zo werkt het

Met de software van editoo kun je makkelijk en gewoon online een fotoalbum maken. In een paar minuutjes ben je klaar. Upload tot wel 36 foto’s direct vanaf je telefoon of laptop in het programma, kies je eigen omslagfoto en schrijf eventueel een tekst voor op de cover. De editor doet de rest.

kosten & levering

Bij editoo drukken we je fotoboek zo voordelig mogelijk: per twee stuks. Voor maar €12,50 worden ze binnen 48 uur gemaakt én bij je afgeleverd. Gewoon met de post, dus je hoeft er niet eens thuis voor te blijven. En wil je ook je familie, vrienden of collega’s verrassen met een cadeautje? Je hebt al twee extra boekjes in huis voor maar €7,50.

zelf goedkoop een fotoboek maken

Wil je ook je zelf een fotoboek maken? Ga naar de online editor en ontwerp jouw eigen fotoalbum. Bestel ‘m direct en profiteer nu van een gratis, snelle levering.

partner worden?

Wil jij de merkbeleving van je bezoekers of klanten verrijken en samen meer waarde creëren? Word dan partner van editoo en maak je klanten blij met een eigen fotoboekje. Gewoon in jouw huisstijl. En met integratie in je website of app laat je klanten hun eigen album samenstellen en profiteer je van een nog betere klantbeleving. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten