logo-editoo

kalender maken

Kalender maken: je mooiste fotokalender

Je eigen kalender maken is hartstikke leuk om te doen, maar vooral ook leuk om te geven. Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, onder de kerstboom of in de schoen met Sinterklaas. Met je eigen fotokalender geniet je van je allermooiste momenten. Het hele jaar door.

Je eigen fotokalender kan ook dienen als promotiemateriaal waarmee je jouw vereniging of bedrijf in de spotlights zet. Iedere maand opnieuw. Met editoo kun je nu heel makkelijk en snel je kalender maken. We hebben alleen 12 leuke foto’s van je nodig om je blij te maken met een eigen kalender. En al vanaf € 3,95 per stuk.

  • A4 formaat
  • Professionele vormgeving
  • Ook in grote oplages te bestellen
  • Digitaal drukwerk van hoge kwaliteit

Zo kun je bij editoo je eigen kalender maken

Bij editoo kun je heel makkelijk een fotokalender laten maken. Het enige wat je hoeft te doen is je twaalf mooiste foto’s uit te zoeken en op te sturen naar blij@editoo.nl. Onze grafische specialisten doen de rest. Ze maken je kalender professioneel op en koppelen het direct naar je terug zodat je meteen je fotokalender kan bestellen. 

Kortom, de ideale relatiegeschenken. Of gewoon voor op je eigen kantoor natuurlijk. En ook leden van allerlei verenigingen kun je er blij mee maken. Bij editoo helpen we je daar graag bij. Daarom kun je ons goedkoop je eigen kalender maken. Gewoon in je eigen huisstijl. En snel bij jou, je relaties of bij de leden van je club thuis op de mat.

Ook leuk:

Ook kun je nu heel voordelig je eigen jaarkalender laten maken. Volledig met alle feestdagen en weeknummers, gedrukt op 250 grams kwaliteitspapier en afgewerkt met wire-o (metalen ringband aan de bovenzijde).

prijzen

Bekijk hieronder de prijzen voor het drukken van je kalender. (*De prijzen hieronder gelden voor een kalender op A4 formaat)

Prijs per stuk: € 3,95*
Bij een afname van minimaal 20 stuks

Extra opties
Vermeldingen op bepaalde data: eenmalig € 25 startkosten + € 1 per invoer
Eigen formaat/ontwerp: eenmalig € 45 voor pdf-bestandscontrole

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

liever zelf aan de slag?

In alle gemak zelf aan de slag met jouw kalender, dat kan nu ook. Bij kalender-maken.nl kun je zelf kalenders maken voor elke gelegenheid en in verschillende formaten en thema’s. Meer weten? Klik op onderstaande button.

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten