logo-editoo

magazine maken

online, simpel en goedkoop

Je eigen magazine maken is niet alleen hartstikke leuk om te doen … het is vaak ook nog eens een ontzettend origineel cadeau, uniek relatiegeschenk of slim instrument voor nóg betere reclame. 

Bij editoo hebben we een handig programma ontwikkeld. Daarmee kun je in een handomdraai zelf je magazine maken. Je hebt er geen grafische kennis voor nodig. We drukken je glossy meteen en verzenden ‘m snel en goedkoop naar jou of naar je relaties. 

  • Professioneel vormgegeven magazine
  • Digitaal drukwerk van hoge kwaliteit
  • Gratis pdf en digitale bladerversie
  • Vaak al bij je thuis voor minder dan €1 per blad

periodiek je magazine maken

Het programma is bedoeld voor bedrijven en organisaties die periodiek een magazine maken en uitbrengen. Je kunt hierbij denken aan een clubblad, personeelsblad of bedrijfsmagazine, bijvoorbeeld. Voor slechts €24,50 maandelijkse licentiekosten kun je altijd en overal werken aan je blad, want het programma werkt online. Je hebt er geen installatie voor nodig.

Bovendien werk je daardoor gemakkelijk met meerdere mensen aan je tijdschrift. Die hoef je het programma overigens niet leren te gebruiken, want het drag & drop systeem echt heel erg eenvoudig en spreekt voor zich. Je sleept je tekst en bijbehorende afbeeldingen simpelweg naar de gewenste plek en klaar is Kees. Makkelijker wordt het niet.

Daarbij staat ons grafische supportteam altijd voor je klaar als je er even niet helemaal uit komt. Ook stellen zij van tevoren samen met jou een huisstijl in, zodat je die iedere keer opnieuw kunt gebruiken. Dat scheelt tijd en zorgt ook nog eens voor een stukje herkenbaarheid. En als klap op de vuurpijl checken ze je ontwerp ook nog even op onvolkomenheden voordat we het afdrukken. Stukje extra service.

meer weten?

Wil jij met je organisatie ook een eigen magazine maken of heb je eerst nog wat vragen voordat je aan de slag gaat? Onze specialisten geven je graag antwoord en voorzien je ook meteen van wat praktisch advies. 

vraag nu direct
dé beste prijs voor jullie blad aan!

Om dé juiste prijs voor jullie periodieke blad te kunnen aanbieden hebben we een aantal dingen van jullie nodig. Vul de onderstaande gegevens in en dan zorgen wij ervoor dat jullie dé scherpste prijs krijgen voor jullie blad. 

Naast het drukken van jullie blad kunnen we ook een extra scherpe prijs aanbieden voor de verzending. Dit komt omdat we dit collectief bij PostNL en DHL voor jullie inkopen. Profiteer dan ook van deze dienst.
Om jullie goed te informeren over de juiste prijs nemen we graag contact met je op. Vul daarom hieronder jullie gegevens in.

dát hebben
we samen
mooi gemaakt

editoo is jouw partner op het gebied van geprinte communicatie. Van idee tot levering denken we graag met je mee. Of het nu is voor een clubblad, magazine, tijdschrift, personeelsblad of bedrijfsbrochure. Samen zorgen wij ervoor dat jij opvalt. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten