logo-editoo

kerkbode maken

kerkbode maken: snel, eenvoudig en goedkoop

Bij editoo kun je eenvoudig je eigen kerkbode maken. Helemaal zelf. Zonder dat je er technische kennis voor nodig hebt. Dat is handig, want daarmee kun je jouw gemeenteleden snel op de hoogte brengen van het laatste nieuws, aankomende diensten, collecten en ontvangen giften. Op die manier blijft de informatie recent én relevant: geloofscommunicatie waardoor de kerkelijke gemeente optimaal betrokken blijft.

Je kunt bij ons overigens niet alleen zelf je eigen kerkbode maken, maar je kunt ‘m ook meteen bij ons laten drukken en laten verzenden. Vaak wordt je blad al gedrukt en bij de kerk of bij de achterban thuisbezorgd voor slechts 1 euro per exemplaar. Snel en goedkoop. En daar doen we dan ook een gratis digitale bladerversie bij.

  • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
  • Professioneel afgewerkt
  • In grote of kleine oplage
  • Snelle levering (handig voor spoedklussen!)

zo werkt het

Je eigen kerkbode maken is heel simpel. We hebben er namelijk een speciaal online programma voor ontwikkeld. Je hoeft alleen maar je tekst en afbeeldingen te uploaden en vervolgens naar de juiste plek in het boekje te slepen. Zo makkelijk kan het zijn.

Van tevoren stellen we daarbij samen een huisstijl vast die je iedere keer opnieuw kunt gebruiken. Gewoon in de kleuren van jouw kerk, gemeente of parochie en met een fijn lettertype. Dat scheelt een hoop werk, maar zorgt ook voor een stukje continuïteit en herkenbaarheid waar de kerk baat bij heeft.

Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook een:

 

drukken & verzenden

Klaar met je eigen kerkbode maken? Met één druk op de knop kun je ‘m laten drukken en verzenden naar de gemeenteleden. Echter, voordat we aan de slag gaan checken onze grafische specialisten je boekje nog even op grove onvolkomenheden. Zo weet je zeker dat je goed zit. Heb je zelf al een ontwerp (in PDF)? Je kunt bij ons natuurlijk ook alleen je kerkblad drukken en naar de leden van je kerkelijke gemeente laten verzenden!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten