logo-editoo

je scriptie maken

de finishing touch voor je werkstuk of thesis

Bloed, zweet en tranen heb je in je studie gestoken en dan is het moment daar: je thesis of eindwerkstuk is af. Hij moet alleen nog afgedrukt geworden. Bij editoo kun je nu snel en eenvoudig een mooie scriptie maken. Gedrukt op kwaliteitspapier en fraai afgewerkt. Daarmee sta je meteen al 1-0 voor bij de beoordeling.

Je hebt ontzettend veel tijd en energie gestoken in het maken van je scriptie of thesis. Beloon jezelf daarom met een professionele afwerking. Dat verdient je werkstuk. En gelukkig hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Voor een paar euro heb je bij editoo al een compleet ingebonden boekwerk. Goedkoper dan de copyshop op de campus.

    • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
    • Professioneel afgewerkt en ingebonden
    • Thuis bezorgd of direct af te halen
    • Goedkoop, eenvoudig en snel (ook last-minute)

zo kun je bij editoo een professionele
scriptie maken

Een professionele scriptie maken is bij editoo heel eenvoudig. Je levert simpelweg je bestand in pdf aan en we kunnen direct je scriptie printen en inbinden, nieten of lijmen. Dat kun je gewoon online doen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen. Dan gaan we meteen je scriptie maken terwijl je wacht met een lekker kopje koffie. Kun je ‘m meteen meenemen. Dat scheelt weer tijd en verzendkosten!

afhalen, bezorgen & prijzen

Je kunt je vers geprinte scriptie laten bezorgen of zelf even afhalen aan de Schaapsdrift 49 in Arnhem. We zitten om de hoek bij de HAN, op een paar minuutjes fietsen van ArtEZ en ook dichtbij Van Hall Larenstein. Je staat zo bij ons op de stoep om je thesis of proefschrift te laten maken. Ideaal voor je last-minute drukwerk. Ook zijn we een stuk goedkoper dan andere aanbieders. Je hebt bijvoorbeeld al 3 boekjes van 40 pagina’s A4 in kleur voor nog geen €4 per exemplaar.

Meer weten over het maken van je eigen scriptie? Neem dan contact met ons op.

eenmalig drukwerk

snel en makkelijk
drukwerk bestellen

dát hebben
we samen
mooi gemaakt

editoo is jouw partner op het gebied van geprinte communicatie. Van idee tot levering denken we graag met je mee. Of het nu is voor een clubblad, magazine, tijdschrift, personeelsblad of bedrijfsbrochure. Samen zorgen wij ervoor dat jij opvalt. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten