logo-editoo

zorg magazine

eenvoudig en
voordelig met editoo

Snel en eenvoudig voor je zorgorganisatie een magazine van hoogwaardige kwaliteit realiseren? Een zorgmagazine maken voor een zorginstelling of verpleeghuis is zo veel eenvoudiger en significant voordeliger.

Wij hebben alles in huis om je zorgorganisatie, bewoners en patiënten blij te maken. Een zorgmagazine maken met het gebruiksvriendelijke online programma editoo kan voor de allerscherpste prijs. Eventueel geproduceerd op mooi papier, gelijmd en gelamineerd.

  • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
  • Professioneel afgewerkt
  • Snelle levering (handig voor spoedklussen!)
  • Goedkoop printen, al vanaf €1 per exemplaar

zo werkt het

Je eigen zorg magazine maken is heel simpel.  Je hoeft alleen maar je tekst en afbeeldingen te uploaden en vervolgens naar de juiste plek in het boekje te slepen. Zo makkelijk kan het zijn. Van tevoren stellen we daarbij samen een huisstijl vast die je iedere keer opnieuw kunt gebruiken. Gewoon in de kleuren van jouw bedrijf of organisatie en met een fijn lettertype. Dat scheelt een hoop werk, maar zorgt ook voor een stukje continuïteit en herkenbaarheid waar je cliënten of medewerkers baat bij hebben.

Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook een:

parochieblad maken
wijkkrant maken
nieuwsbrief ontwerpen

drukken & verzenden

Klaar met je eigen zorg magazine? Met één druk op de knop kun je ‘m laten drukken en verzenden naar alle leden. Echter, voordat we aan de slag gaan checken onze grafische specialisten je boekje nog even op grove onvolkomenheden. Zo weet je zeker dat je goed zit. Heb je zelf al een ontwerp (in PDF)? Je kunt bij ons natuurlijk ook alleen je zorgmagazine drukken en naar alle leden laten verzenden!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten