logo-editoo

mvo, werken op niveau bij editoo

MVO

Regelmatig komen klanten bij editoo op bezoek. Ze krijgen dan een rondleiding door ons unieke pand en natuurlijk de drukkerij. Voor bezoekers in de toekomst hebben we weer iets nieuws: mensen die staan achter hun bureau.

Bij Editoo kan iedereen nu namelijk op zijn eigen niveau werken, sterker nog, je kan je niveau tijdens de werkdag nog aanpassen. Wordt het misschien een beetje te cryptisch? Het is eigenlijk heel logisch: we hebben zit-sta-bureaus gekregen bij Editoo.

in beweging blijven

Er wordt tegenwoordig steeds vaker gezegd dat zitten het nieuwe roken is. Met andere woorden: een uur of acht per dag zittend werk doen vergroot de kans op gezondheidsklachten. Zeker als mensen ook nog eens verkeerd achter het bureau zitten en gaan hangen. Daarom zie je tegenwoordig steeds vaker zit-sta-bureaus komen om ook staand je werk te kunnen doen.

Bij Editoo haken we nu in op deze ontwikkeling. Alle bureaus kunnen nu omhoog en weer omlaag. Naast een grappig gezicht is dit ook functioneel, je zit niet meer de hele dag. Naast het staan achter het bureau wordt het gemotiveerd om ook regelmatig even een klein stukje te lopen, zo houd je de spieren immers fit. Dus niet standaard een collega die tien meter verderop zit bellen, maar er even heenlopen.

De reacties van de collega’s op de nieuwe bureaus zijn goed. Het was in het begin even afwachten hoe het in de praktijk zou uitpakken, maar als je nu in het pand rondloopt zie je regelmatig mensen staand werken. Het is een investering in de gezondheid van de medewerkers.

update pand

De nieuwe bureaus maken deel uit van de nieuwe inrichting van de kantoorruimtes bij editoo. Er zijn extra werkplekken gecreëerd waar mensen rustig kunnen bellen, overleggen en werken. Dit zorgt voor meer rust op de werkvloer. Bij de kleine verbouwing hebben we volop rekening gehouden met het historische karakter van ons pand. We zitten namelijk in een voormalige wasserij die gevestigd was aan een van de vele Arnhemse beken.

Deze beek loopt nog steeds door ons pand en hebben we met een glazen vloer zichtbaar gemaakt. Dus naast werken op je eigen niveau, werk je bij Editoo ook boven stromend water. Als mensen bij ons langskomen is de beek één van de eerste dingen die opvalt. Benieuwd? Kom gerust eens langs, we laten dan ook graag onze drukkerij aan u zien!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

in 3 stappen klaar

Verzamel je mooiste foto's, plaats ze in onze gratis online app en bestel direct.