logo-editoo

back 2 school: studentendrukwerk (ook voor bedrijven)

Back 2 School: Studentendrukwerk (ook voor bedrijven)

De spandoeken hangen er weer. De scholen zijn in grote delen van het land inmiddels begonnen en ook het academisch jaar is geopend. De campus stroomt vol met leergierige studenten die allemaal weer zwoegen op werkstukken, papers en natuurlijk hun afstudeerscriptie of thesis. Daar horen eindeloze tripjes naar de copyshop bij. Maar dat kan met het studentendrukwerk van editoo ook anders.

Bij editoo kun je namelijk terecht voor al je studentendrukwerk. Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit tegen een fractie van de prijs. Vaak zelfs goedkoper dan de copyshop. Zeker bij grotere oplages. Geen gedoe met saldo op je studentenkaart of kleurenprinters, maar gewoon online aanleveren en thuis laten bezorgen. Of even ophalen (als je geen stufi meer hebt en je in de buurt bent).

wat verstaan we onder studentendrukwerk?

Bij editoo zijn we specialist in het grotere studentendrukwerk. Denk daarbij aan verslagen als je bachelor- en masterthesis of aan een andersoortige scriptie. We zorgen voor een professioneel afgewerkt boekwerk waar je trots op kunt zijn. Gegarandeerd. En bovendien scoor je daarmee bij voorbaat al wat bonuspunten bij je docenten. Dat is mooi meegenomen wanneer ze je scriptie gaan beoordelen!

Kortom, editoo maakt studenten blij. Vooral studenten die hun scriptie maken zijn erg tevreden met ons drukwerk. We kunnen namelijk heel snel en heel goedkoop op mat of glanzend kwaliteitspapier je scriptie printen en nieten, lijmen of binden ‘m meteen voor je in. Klaar terwijl je wacht. Dus ook voor spoedklussen kun je editoo inschakelen. Handig voor die toch stressvolle dagen waarin je last-minute ook nog even je scriptie moet printen.

dissertaties & proefschriften

Natuurlijk voorzien we niet alleen in studentendrukwerk. Promovendi kunnen bij editoo ook gemakkelijk en eenvoudig hun dissertatie of proefschrift drukken. Alles wat je hoeft te doen is je bestand in pdf aanleveren en we maken er een kwalitatief boekwerk van dat al jouw harde werk reflecteert. En zeker omdat je ‘m vaak in groten getale nodig hebt, kunnen we vaak een scherpe prijs bieden voor het drukken van je proefschrift.

studentenverenigingen

Niet alleen studenten zelf, maar ook studentenverenigingen besteden hun drukwerk graag uit aan editoo. We hebben namelijk handige software ontwikkeld waarmee besturen een terugkerend magazine of tijdschrift maken. Helemaal zelf. Gewoon online, met een drag & drop systeem en in de huisstijl van de vereniging. Daar kan zelfs een grafisch vormgever je nog even bij helpen als je wil. Allemaal voor een vaste prijs.

Naast een tijdschrift, nieuwsbrief of almanak maken we ook nog andere leuke dingetjes. Je kunt bij editoo bijvoorbeeld ook heel eenvoudig een fotoboek maken. Klein, goedkoop en ontzettend snel klaar. Leuk om je studenten mee te verrassen na de intro of ledenweekend. En wat dacht je van een eigen kalender van de studentenvereniging? Missen ze ook nooit meer een deadline.

en ook voor bedrijven

Bij editoo maken we studenten en verenigingen blij met al hun studentendrukwerk. Maar dat betekent niet dat je als bedrijf of organisatie niet kunt profiteren van scherpe studentenprijzen. Sterker nog, als ons drukwerk is gewoon tegen hetzelfde tarief verkrijgbaar. Want we maken graag iedereen blij met digitaal drukwerk van de bovenste plank.

Je kunt met ons handige programma dan ook heel gemakkelijk een periodiek bedrijfsmagazine of personeelsblad maken, laten drukken en bij je medewerkers thuis laten bezorgen. Daarmee houd je ze op een laagdrempelige manier optimaal geïnformeerd en betrokken bij je bedrijf. Een rapportage of jaarverslag drukken kun je natuurlijk ook aan ons overlaten. Doen we graag.

studentendrukwerk bestellen

Of dat je nu student bent en snel en goedkoop studentendrukwerk wilt bestellen of dat je een bedrijf of vereniging runt en je wilt je medewerkers of leden  blij maken met iets tastbaars … iedereen kan bij editoo terecht. Vraag een op maat gemaakte offerte aan of stel je vraag aan editoo en we helpen je meteen verder. Daar word je blij van!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

in 3 stappen klaar

Verzamel je mooiste foto's, plaats ze in onze gratis online app en bestel direct.