logo-editoo

wijkkrant maken

voor een betere binding
in de buurt

Met een wijkkrant zorg je voor up-to-date bewoners buurtbewoners die ook nog meer betrokken en verbonden zijn. Kortom, een beter leefklimaat voor jong en oud. Met het online programma van editoo kun je daar nu zelf aan bijdragen door een eigen wijkkrant te maken. Simpel, snel en goedkoop. Daar word je blij van.

  • Professionele afwerking
  • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
  • Inclusief digitale bladerversie
  • Vaak al voor minder dan €1 gedrukt en verzonden
Wijkvereniging

hoe werkt het?

Met het programma editoo kun je snel en eenvoudig je eigen wijkkrant maken. Hoef je geen grafisch vormgever of techneut voor te zijn. Je sleept gewoon de tekst en afbeeldingen naar de gewenste plek et voilà … je eigen wijkblad is klaar! Onze grafische support checkt vervolgens nog even of er foutjes en/of onvolkomenheden in zitten en dan kan-ie meteen gedrukt worden!

Daarbij stellen diezelfde specialisten eerst samen met jou een huisstijl in. Een standaard opmaak waarin vormgeving, kleuren en lettertypen vaststaan. Dat geeft een stukje professionaliteit en herkenbaarheid. Bovendien kun je die iedere keer opnieuw gebruiken. Scheelt een hoop tijd bij het maken van je magazine!

wat kost een eigen wijkkrant maken?

De precieze kosten hangen af van een aantal factoren, zoals het aantal pagina’s, de oplage en de frequentie waarmee je blad wordt uitgebracht. Daar zou je dus een offerte voor op moeten vragen. We kunnen je wel alvast vertellen dat in sommige gevallen het drukken én verzenden van je wijkkrant nog geen €1 per exemplaar kost!

Daarnaast bedragen de maandelijkse licentiekosten voor het gebruiken van de software €24,50. Kleine clubs (<500 leden) hebben echter vaak niet zulke hoge budgetten, dus die komen we graag tegemoet; zij kunnen ons programma gratis onbeperkt gebruiken.Want alleen dan kunnen we tegen onze klanten zeggen: “dat hebben we samen mooi gemaakt!”

meer weten?

Wil je meer weten of meteen aan de slag met een eigen wijkkrant maken? We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je de allerbeste support krijgt!

editoo-ontwerpen-maken-drukken

alleen drukken

Hebben jullie in de wijk al een ontwerp gemaakt voor de buurtkrant? Dan kun je ‘m bij editoo ook alleen laten drukken en verzenden. Dezelfde hoge kwaliteit, tegen het scherpste tarief en ontzettend snel geleverd. Upload je pdf-bestand, kies het aantal exemplaren, selecteer de gewenste afwerking en ontvang direct een op maat gemaakte prijsopgave in je mailbox.

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten