logo-editoo

veelgestelde vragen

Met de online software van editoo maak je zelf eenvoudig een mooi en professioneel magazine. Je werkt met meerdere redactieleden onafhankelijk van elkaar aan het blad. Al het redactiewerk wordt in editoo opgeslagen en de eigen huisstijl ligt vast in onze online software. Zo wordt iedere editie herkenbaar voor de lezer.

Het online programma van editoo is gratis onder een oplage van 500 stuks. Bedrijven betalen €24,50 maandelijkse licentievergoeding (excl. btw).

Bij elke bestelde uitgave ontvang je een pdf en een bladerbare versie die je digitaal kunt versturen.

Zodra je werk helemaal klaar is lever je ons een pdf aan. Ga naar digitaal drukwerk maken en klik op ‘bestel nu’ om je bestand aan te leveren.

Om je eenmalige bestelling te betalen kun je gebruik maken van iDeal (via Mollie Payments). Bestel je grotere oplages met enige regelmaat dan sturen wij ieder kwartaal op de eerste dag een factuur via e-mail. 

We proberen er altijd voor te zorgen dat het drukwerk zo snel mogelijk in jouw handen ligt. Voor het reguliere drukwerk streven we er altijd naar om het binnen 2 tot 3 werkdagen verzendklaar te hebben. Voor drukwerk waarbij we iets meer werk hebben [extra snijwerk, hogere oplages of lijmen] rekenen we 1 of 2 werkdagen extra.

Stuur hiervoor een mail naar: secretariaat@editoo.nl. Pas na bevestiging door ons is de opzegging definitief.

staat uw vraag er niet tussen?

Het kan zijn dat uw vraag er niet tussen staat, in dat geval helpen wij u graag verder. Neem in dat geval even contact met ons op.

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten