logo-editoo

verhuizing

Beste klanten,

We hebben groot nieuws dat we graag met jullie willen delen! Editoo verhuist naar een nieuwe, grotere locatie in het hart van Nederland, namelijk Veenendaal. Vanaf maandag 28 augustus a.s. zijn we te vinden op ons nieuwe adres: Kazemat 28, 3905 NR Veenendaal.

We willen jullie op de hoogte stellen van mogelijke overlast die kan optreden tijdens onze verhuizing. In weeknummer 34, van maandag 21 augustus tot vrijdag 25 augustus, kan er tijdelijk beperkte digitale productie plaatsvinden. Dit omdat in deze week ons kantoor en productieruimte verhuist. We zetten alles op alles om de impact tot een minimum te beperken. Toch kan er sprake zijn van een tijdelijke vertraging in de verwerking van digitale bestellingen. We willen jullie vragen om begrip en geduld in deze periode. Onze offset productie zal volgens planning gewoon doorgaan en ondervindt geen hinder van de verhuizing.

De keuze voor ons nieuwe kantoor is het resultaat van een mooie ontwikkeling van editoo over de afgelopen jaren. Deze strategische stap stelt ons in staat om door te groeien en het drukwerk voor verenigingen, stichtingen en al onze klanten betaalbaar te houden. Maar het belangrijkste is ook dat editoo gewoon zo blijft zoals jullie editoo kennen. De nieuwe locatie biedt ons meer ruimte en inspiratie en we bevinden ons op een meer centrale plek in Nederland. Dit stelt ons in staat om nog beter aan jullie behoeften en wensen te voldoen. We zullen ook hier een mooi kantoor verwezenlijken voor het ontvangen van klanten, het houden van workshops, demo’s enz. 

Voor klanten die momenteel bestellingen afhalen in Arnhem, willen we laten weten dat er veranderingen op komst zijn. We zullen persoonlijk contact met jullie opnemen om te bespreken of de zendingen vanaf de nieuwe locatie in Veenendaal per DHL verzonden moeten worden. Afhalen blijft ook mogelijk, maar dan op de nieuwe locatie. We streven ernaar om een soepele overgang te bewerkstelligen en jullie op de hoogte te houden van alle details.

We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in editoo. Jullie zijn de reden achter ons succes en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Mocht je nog vragen hebben over de verhuizing of de impact op je bestellingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Met vriendelijke groet,

Team editoo

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten