logo-editoo

verenigingsblad maken

een mooi verenigingsblad
maken

Ruim 15 jaar geleden waren we het 1e bedrijf in Nederland waarbij je een verenigingsblad in de vorm van een magazine kon laten maken. We hebben er inmiddels wel wat concurrentie bij gekregen, maar dat maakt niet uit. Want we geloven in onze no-nonsense aanpak en we maken nog steeds elke dag mensen blij met een eigen clubblad of verenigingsblad. 

Omdat we weten dat veel clubs of verenigingen geen hoge budgetten hebben, houden we de prijzen scherp. Vaak kun je al een eigen verenigingsblad maken én bij je leden laten bezorgen voor nog geen euro per stuk.

  • Bestand online aan te leveren
  • Persoonlijke service waar nodig
  • Snelle verwerking
  • Goedkope verzending
 

verenigingsblad maken zonder gedoe

We willen graag dat jij je kunt bezighouden met je vereniging en je leden. Dat is tenslotte het leukste om te doen. Daarom hebben onze techneuten het slimme online programma editoo ontwikkeld waarmee je in een handomdraai een professioneel magazine maakt. Zonder dat je enige grafische of technische kennis nodig hebt!

We helpen je om een boeiend verenigingsblad te maken dat er kwalitatief goed uitziet en helemaal in de stijl en kleuren van je vereniging is. Ook is het heel eenvoudig om advertenties van sponsors in te voegen. Zo kun je zelfs ‘winst maken’ met je eigen verenigingsblad.

zo werkt het

Allereerst stellen we samen een prettige standaard opmaak vast. Daarin nemen we de vormgeving, de kleuren en de lettertypen op. Als de basis staat is het een kwestie van foto’s, artikelen, illustraties en andere content toevoegen. Zo eenvoudig is het!

We hebben bijzonder veel energie gestoken in het gemak waarmee je je verenigingsblad kunt maken. Je zult merken dat ons programma automatisch kleuren, lettertypes en vormgeving aanpast zodat je blad een professionele uitstraling krijgt.

wat kost een verenigingsblad maken?

De precieze kosten van een magazine maken met editoo hangen af van verschillende factoren. Zoals frequentie, aantal pagina’s, oplage, drukkwaliteit.

Om de kostprijs voor je vereniging te berekenen, kun je contact met ons opnemen. We zorgen ervoor dat je een prijs krijgt die je nergens anders goedkoper vindt!

Dit verenigingsblad maken we in een totale oplage van 260 exemplaren per editie, met een frequentie van 4 keer per jaar. Elke uitgave bevat gemiddeld 20 pagina’s in kleur. 

eenmalig je verenigingsblad drukken

Ook particulieren kunnen bij editoo hun eigen verenigingsblad maken, alleen niet met onze eigen software. Heb je dus al een ontwerp (in pdf)? Dan kun je bij ons snel en goedkoop je verenigingsblad drukken. We verzorgen namelijk digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit en sturen het tegen een zeer scherp tarief naar je toe. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten