logo-editoo

tijdschrift maken

goedkoop &
eenvoudig online

Een eigen tijdschrift maken levert altijd een leuk presentje op. Bijvoorbeeld als afscheidscadeau, verjaardagsgeschenk of als aandenken aan je bruiloft. En ook organisaties hebben er baat bij. Een eigen magazine is namelijk een unieke en aantrekkelijke manier om je producten of diensten te showcasen.

Met ons programma kunnen bedrijven en verenigingen makkelijk zelf een tijdschrift maken. Gewoon online. We drukken je blad meteen en verzenden we ‘m eventueel direct naar jou of je relaties. Net als de ruim 1500 andere organisaties die je voor gingen.

  • Professioneel vormgegeven tijdschrift
  • Helemaal in je eigen stijl
  • Digitaal drukwerk van hoge kwaliteit
  • Vaak al voor minder dan €1 per blad

voor bedrijven & organisaties 

Van tevoren stellen we samen je huisstijl in. Die kun je vervolgens iedere keer opnieuw gebruiken. Dat scheelt je een hoop tijd en gedoe. En daarom is onze software alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties die periodiek een magazine willen uitbrengen.

Vervolgens kun je je blad zelf invullen en vormgeven. Met een handig drag & drop systeem sleep je je teksten en afbeeldingen gewoon naar de gewenste plek. Je hoeft niks te installeren, want je werkt gewoon online. Daardoor kun je ook met meerdere redactieleden afzonderlijk aan je magazine werken.

Ook leuk:

tijdschrift laten drukken 

Heb je al een magazine laten maken? Geen probleem. Je kunt bij editoo ook gewoon je tijdschrift laten drukken. Op kwaliteitspapier, fraai afgewerkt en tegen de scherpste prijs. Stuur ons gerust je blad in pdf en we produceren het voor je in de hoogste kwaliteit. 

ook je eigen tijdschrift maken?

Bespreek je wensen met één van onze specialisten in een vrijblijvende demo. Krijg je meteen wat handig advies. Of gebruik de handige rekenmodule, vraag een offerte aan en begin zo snel mogelijk met ontwerpen!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten