logo-editoo

tarieven

Gebruik onderstaande tools voor het berekenen van de tarieven van jouw drukwerk, éénmalig of periodiek.

Periodiek
je drukwerk
ontwerpen

Met het online programma van editoo, dit is bedoeld voor bedrijven en organisaties die periodiek een magazine maken en uitbrengen. Je kunt hierbij denken aan een clubblad, personeelsblad of bedrijfsmagazine, bijvoorbeeld. Voor slechts €24,50 maandelijkse licentiekosten kun je altijd en overal werken aan je blad, want het programma werkt online.

Scroll voor eenmalig drukwerk wat verder naar beneden.

vraag nu direct
dé beste prijs voor jullie blad aan!

Om dé juiste prijs voor jullie periodieke blad te kunnen aanbieden hebben we een aantal dingen van jullie nodig. Vul de onderstaande gegevens in en dan zorgen wij ervoor dat jullie dé scherpste prijs krijgen voor jullie blad. 

Naast het drukken van jullie blad kunnen we ook een extra scherpe prijs aanbieden voor de verzending. Dit komt omdat we dit collectief bij PostNL en DHL voor jullie inkopen. Profiteer dan ook van deze dienst.
Om jullie goed te informeren over de juiste prijs nemen we graag contact met je op. Vul daarom hieronder jullie gegevens in.

dát hebben
we samen
mooi gemaakt

editoo is jouw partner op het gebied van geprinte communicatie. Van idee tot levering denken we graag met je mee. Of het nu is voor een clubblad, magazine, tijdschrift, personeelsblad of bedrijfsbrochure. Samen zorgen wij ervoor dat jij opvalt. 

eenmalig je opdracht drukken

Particulieren kunnen bij Editoo hun eigen drukwerk maken, alleen niet met onze eigen software. Heb je dus al een ontwerp (in pdf)? Dan kun je bij ons snel en goedkoop je magazine drukken. We verzorgen namelijk digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit en sturen het tegen een zeer scherp tarief naar je toe.

Vul hieronder het formulier in en ontvang jou offerte voor eenmalig drukwerk in de mail. 

bestel hieronder je eenmalige drukwerk

[editoopro-order-form]

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten