logo-editoo

studentendrukwerk

Studentendrukwerk 

De spandoeken hangen er weer. De scholen zijn in grote delen van het land inmiddels begonnen en ook het academisch jaar is geopend. De campus stroomt vol met leergierige studenten die allemaal weer zwoegen op werkstukken, papers en natuurlijk hun afstudeerscriptie of thesis. Daar horen eindeloze tripjes naar de copyshop bij. Maar dat kan met het studentendrukwerk van editoo ook anders.

Bij editoo kun je namelijk terecht voor al je studentendrukwerk. Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit tegen een fractie van de prijs. Vaak zelfs goedkoper dan de copyshop. Zeker bij grotere oplages. Geen gedoe met saldo op je studentenkaart of kleurenprinters, maar gewoon online aanleveren en thuis laten bezorgen. Of even ophalen (als je geen stufi meer hebt en je in de buurt bent).

wat verstaan we onder studentendrukwerk?

Bij editoo zijn we specialist in het grotere studentendrukwerk. Denk daarbij aan verslagen als je bachelor- en masterthesis of aan een andersoortige scriptie. We zorgen voor een professioneel afgewerkt boekwerk waar je trots op kunt zijn. Gegarandeerd. En bovendien scoor je daarmee bij voorbaat al wat bonuspunten bij je docenten. Dat is mooi meegenomen wanneer ze je scriptie gaan beoordelen!

Vooral studenten die hun scriptie maken zijn erg tevreden met ons drukwerk. We kunnen namelijk heel snel en heel goedkoop op mat of glanzend kwaliteitspapier je scriptie printen en nieten, lijmen of binden ‘m meteen voor je in. Klaar terwijl je wacht. Dus ook voor spoedklussen kun je editoo inschakelen. Handig voor die toch stressvolle dagen waarin je last-minute ook nog even je scriptie moet printen.

dissertaties & proefschriften

Natuurlijk voorzien we niet alleen in studentendrukwerk. Promovendi kunnen bij editoo ook gemakkelijk en eenvoudig hun dissertatie of proefschrift drukken. Alles wat je hoeft te doen is je bestand in pdf aanleveren en we maken er een kwalitatief boekwerk van dat al jouw harde werk reflecteert. En zeker omdat je ‘m vaak in groten getale nodig hebt, kunnen we vaak een scherpe prijs bieden voor het drukken van je proefschrift.

 

studentenverenigingen

Niet alleen studenten zelf, maar ook studentenverenigingen besteden hun drukwerk graag uit aan editoo. We hebben namelijk handige software ontwikkeld waarmee je  een terugkerend magazine of tijdschrift kunt maken. Helemaal zelf. Gewoon online, met een drag & drop systeem en in de huisstijl van de vereniging. Daar kan zelfs een grafisch vormgever je nog even bij helpen als je wil. Allemaal voor een vaste prijs.

Naast een tijdschrift, nieuwsbrief of almanak maken we ook nog andere leuke dingetjes. Je kunt bij editoo bijvoorbeeld ook heel eenvoudig een fotoboek maken. Klein, goedkoop en ontzettend snel klaar. Leuk om je studenten mee te verrassen na de intro of ledenweekend. En wat dacht je van een eigen kalender van de studentenvereniging? Missen ze ook nooit meer een deadline.

 

ook voor bedrijven

Je kunt met ons handige programma dan ook heel gemakkelijk een periodiek bedrijfsmagazine of personeelsblad maken, laten drukken en bij je medewerkers thuis laten bezorgen. Daarmee houd je ze op een laagdrempelige manier optimaal geïnformeerd en betrokken bij je bedrijf. Een rapportage of jaarverslag drukken kun je natuurlijk ook aan ons overlaten. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten