logo-editoo

scriptie printen

professioneel drukwerk
voor je thesis

Het is zo ver. Het einde is in zicht. Je onderzoek is afgerond en je thesis is af. Je moet alleen nog even je scriptie printen. Dat kun je nu ook bij editoo doen. Snel en eenvoudig. Gedrukt op mat of glanzend papier van hoge kwaliteit en strak afgewerkt met diverse inbindmethodes. En vaak nog goedkoper dan de copyshop.

Ook niet onbelangrijk: met een professionele afwerking maakt je thesis meteen een goede indruk bij je docenten. Heb je meteen al een streepje voor. Je wilt je studie immers goed afsluiten en dus kun je maar beter niets aan het toeval overlaten. Laat daarom je scriptie printen en inbinden door een professional als editoo. Geen gedoe met kleurenprinter of copyshop.

    • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
    • Professioneel afgewerkt en ingebonden
    • Thuis bezorgd of direct af te halen
    • Goedkoop, eenvoudig en snel (ook last-minute)

zo werkt het

Je scriptie printen bij editoo is heel erg makkelijk. Lever je thesis in pdf-bestand aan en kies je papier en afwerking. We kunnen ‘m direct voor je drukken en inbinden, nieten of lijmen, dus ook handig voor als je een beetje aan de late kant bent en je wilt je scriptie printen met spoed. Je kunt langskomen om ‘m vervolgens direct mee te nemen of tegen een aantrekkelijk prijsje laten verzenden.

goedkoop je scriptie printen

Je scriptie maken heeft je al genoeg tijd en energie gekost. Daar wil je dus niet al te veel meer aan besteden. Dat snappen we bij editoo, dus kun je bij ons heel snel en heel goedkoop je proefschrift of scriptie printen. Zo heb je voor 3 boekjes van 40 pagina’s in kleur (A4 formaat) voor nog geen €4 per boekje. En als je ze af komt halen aan de Schaapsdrift 49 in Arnhem (vlakbij de HAN, ArtEZ en Van Hall Larenstein) scheelt je dat ook weer verzendtijd en -kosten.

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten