logo-editoo

sales medewerker

Vacature Sales medewerker

Ben jij commercieel en communicatief vaardig? Ben jij degene die onze producten op een onderscheidende manier onder de aandacht brengt bij onze doelgroep? Dan hebben wij de droombaan als Sales medewerker bij editoo.

Als Sales medewerker ben je onderdeel van het commerciële team en benader je onze potentiële klanten. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen klantenkring vanaf de eerste afspraak tot het tekenen van de offerte.

Wat vragen wij

Wij zoeken een collega die echt bij ons en onze klant past. Iemand met een groot hart voor het verenigingsleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buurtvereniging of sportclub. Bij ons werken veel jonge mensen die het leuk vinden om net even een stapje extra te zetten voor de klant. Collega’s die het geen probleem vinden om hard te werken, omdat er ook veel ruimte is voor plezier en persoonlijke ontwikkeling. Wat vragen wij nog meer? Dat het volgende lijstje de normaalste zaak ter wereld voor je is:

  • Commercieel ingesteld
  • Communicatief vaardig
  • Zelfstandig werkvermogen 
  • Een echte salesman / sales vrouw

Wat bieden wij

Wat je van ons mag verwachten is een marktconform salaris. Daarnaast bieden wij je goede ontwikkelingsmogelijkheden en collega’s die je met open armen ontvangen. 

Over editoo

Wij geloven dat geprinte communicatie het leven verrijkt. Het is onze missie om laagdrempelige software aan te bieden die mensen en organisaties in staat stellen om de regie op communicatie in eigen hand te houden. Altijd gericht op interactie en duurzame verbinding met de doelgroep. 

Met de software van editoo werk je samen met ons om de impact van jouw vereniging of organisatie te vergroten. Wij denken mee, adviseren en nemen zorg rond gedrukte communicatie uit handen. Door onze kennis, inzet en aanpak zorgen we dat jij met jouw organisatie en jouw boodschap onderscheidend bent. Dat is editoo. Wij zijn de afgelopen jaren gegroeid tot partner voor ruim 1500 bedrijven en verenigingen die periodiek hun eigen magazine of clubblad maken bij editoo. 

Reageer op deze functie door het formulier hieronder in te vullen of stuur jouw cv en motivatie naar bart@editoo.nl

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten