logo-editoo

pkn

kerkblad in
pkn huisstijl

Als drukker van diverse kerkbladen weten we bij editoo als geen ander dat er door redactieleden met veel enthousiasme en bevlogenheid aan edities wordt gewerkt. Toch zijn er ook praktische vragen waar een antwoord voor nodig is. Om je te helpen het juiste antwoord te vinden geloven we bij editoo in de kracht van samenwerking in combinatie met creativiteit. 

hoe we dat doen?

Door je ons online opmaak systeem editoo aan te bieden dat is ingericht op huisstijlbewaking en prettige samenwerking onder redactieleden. Maak je jouw blad liever op in Word, Publisher of InDesign? Onze grafische ontwerpers ondersteunen je ook met deze software.

liever een persoonlijke demo?

We geven je graag een voorproefje, zodat je weet wat je van de software kan verwachten. Zien is immers geloven … maar zelf meemaken is vaak veel leuker. Daarom komen onze specialisten graag bij je langs of geven online een demo. Om al je vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe eenvoudig het is om je eigen blad te maken.

kerkbladen drukken

Je kerkblad drukken bij editoo is heel simpel. Je kunt bij ons je eigen kerkbode maken, maar ook gewoon een bestand in pdf aanleveren. We nemen het drukwerk en desgewenst ook direct de verzending voor onze rekening. Uiteraard tegen een zeer scherp tarief. Dát hebben we samen mooi gemaakt!

  • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
  • Professioneel afgewerkt
  • Snelle levering (handig voor spoedklussen!)
  • Goedkoop printen, al vanaf €1 per exemplaar

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten