logo-editoo

parochieblad maken

Parochieblad maken,
drukken & verzenden 

Met ons online programma editoo bepaal je zelf hoe jouw kerkboekje eruit komt te zien en wat er in komt te staan. Breng de parochianen of kerkelijke gemeente bijvoorbeeld op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende diensten en evenementen, de preek van de pastoor en ga zo maar door.

  • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
  • Professioneel afgewerkt
  • Snelle levering (handig voor spoedklussen!)
  • Al vanaf €1 gedrukt & verzonden
Kerk-Remonstratnten

zo kun je je eigen
parochieblad maken

Het online programma editoo werkt heel eenvoudig. Van tevoren maak je samen met één van onze specialisten een huisstijl voor je kerkboekje. Die kun je vervolgens keer op keer gebruiken. Wel zo handig. Vervolgens voeg je zelf de teksten en afbeeldingen toe aan het programma en sleep je ze naar de juiste plek. Zo simpel is het!

Je hebt er zelf dus helemaal geen grafische of technische kennis voor nodig. En omdat de software online toegankelijk is hoef je ook niets te installeren en kun je gemakkelijk met meerdere redactieleden aan één uitgave werken. Niet gek dus dat al veel kerkelijke gemeenschappen je voor zijn gegaan en profiteerden van deze handige vorm van geloofscommunicatie!

Met het online programma editoo kun je ook een:

 

drukken & verzenden

Klaar met ontwerpen? Laat je parochieblad dan meteen drukken en verzenden en voorzie de gemeenteleden zo van actuele nieuws- en parochieberichten. We verzorgen alles zelf. Van het drukwerk tot aan de adressering. We zijn zogezegd een complete parochiebladenservice. En heb je toevallig ook al een PDF-ontwerp gemaakt? Dan we kunnen ook alleen je kerkblad drukken en verzenden. Net zo snel, net zo goedkoop!

editoo-ontwerpen-maken-drukken

boek een demo

Is jouw kerkboekje toe aan een nieuw en fris ontwerp, maar wil je wel zelf de controle houden over de geloofscommunicatie? Je kunt bij ons zelf je eigen parochieblad maken. Mail naar blij@editoo.nl of bel 085 773 77 42 voor meer informatie. Of boek een demo en we komen je vrijblijvend laten zien hoe het allemaal werkt!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten