logo-editoo

over ons

duurzame communicatie

arnhemse uitdaging

vacatures

veelgestelde vragen

workshops

jij het idee, wij het advies.

jij maakt het, wij drukken het

We zijn creatief en veelzijdig, gevestigd in het bruisende Arnhem. Van club- tot personeelsbladen en van jaarverslagen tot kalenders. Wij denken graag van begin tot eind met je mee. Met een groep leuke mensen die op professionele wijze met hun vak bezig zijn, creëren we communicatie die bij jou en/of je organisatie past. Inmiddels zijn al ruim 1500 bedrijven en verenigingen bij ons aangesloten. 

Alle productie vindt plaats in eigen huis. Dat geldt voor zowel het drukwerk als voor de digitale mogelijkheden om bladen te maken. Op deze manier kunnen we de communicatielijnen tussen klant en drukkerij zo kort mogelijk houden. Wij adviseren, ondersteunen, drukken en verzorgen de verzending. 

Want alleen dan kunnen we tegen onze klanten zeggen: “Dat hebben we samen mooi gemaakt!”

altijd duurzaam FSC® papier

Voor ons digitale drukwerk gebruiken wij alleen papier met het FSC®- certificaat. Deze certificering betekent dat het hout voor de papierproductie uit een verantwoord beheerd bos komt. Verreweg het meeste papier dat wij gebruiken komt van Sappi. Een papierleverancier die verantwoorde productie hoog in het vaandel heeft staan. 

De tijdschriften printen wij op moderne Ricoh printers. Deze printers kenmerken zich door hun milieuvriendelijkheid. Alle onderdelen uit de printers zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ricoh ontfermt zich over de lege toners. Als deze leeg zijn, gaan ze terug naar de leverancier en worden ze opnieuw gebruikt. 

volg ons op social media

vraag nu direct
dé beste prijs voor jullie blad aan!

Om dé juiste prijs voor jullie periodieke blad te kunnen aanbieden hebben we een aantal dingen van jullie nodig. Vul de onderstaande gegevens in en dan zorgen wij ervoor dat jullie dé scherpste prijs krijgen voor jullie blad. 

Naast het drukken van jullie blad kunnen we ook een extra scherpe prijs aanbieden voor de verzending. Dit komt omdat we dit collectief bij PostNL en DHL voor jullie inkopen. Profiteer dan ook van deze dienst.
Om jullie goed te informeren over de juiste prijs nemen we graag contact met je op. Vul daarom hieronder jullie gegevens in.

dát hebben
we samen
mooi gemaakt

editoo is jouw partner op het gebied van geprinte communicatie. Van idee tot levering denken we graag met je mee. Of het nu is voor een clubblad, magazine, tijdschrift, personeelsblad of bedrijfsbrochure. Samen zorgen wij ervoor dat jij opvalt. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten