logo-editoo

opmaak

Daarom kies je voor editoo opmaak:

Het maken van een blad is leuk en met ”editoo opmaak” ook heel erg makkelijk. Om verenigingen nog beter te ondersteunen verzorgen wij de complete opmaak. De vereniging levert alleen per artikel de koppij aan via een eigen mailadres en wij maken het blad op. De redactie blijft eindverantwoordelijk en bestelt het drukwerk, ideaal toch?

Eigen huisstijl

De huisstijl van jouw blad is belangrijk voor de herkenning bij de leden. Om je hierbij te helpen hebben we een paar keuzes samengesteld, waar je zelf een combinatie van maakt. Door deze te combineren creëer je de vaste huisstijl voor het blad.

1 euro per blad

Het drukken van één verenigingsblad kost 1 euro, inclusief verzendkosten en btw. Met een frequentie van 4 keer per jaar ben je verzekerd van goede communicatie. elke uitgave bevat 12 pagina’s in kleur en wordt opgemaakt door onze professionals.

vraag nu direct
dé beste prijs voor jullie blad aan!

Om dé juiste prijs voor jullie periodieke blad te kunnen aanbieden hebben we een aantal dingen van jullie nodig. Vul de onderstaande gegevens in en dan zorgen wij ervoor dat jullie dé scherpste prijs krijgen voor jullie blad. 

Naast het drukken van jullie blad kunnen we ook een extra scherpe prijs aanbieden voor de verzending. Dit komt omdat we dit collectief bij PostNL en DHL voor jullie inkopen. Profiteer dan ook van deze dienst.
Om jullie goed te informeren over de juiste prijs nemen we graag contact met je op. Vul daarom hieronder jullie gegevens in.

dát hebben
we samen
mooi gemaakt

editoo is jouw partner op het gebied van geprinte communicatie. Van idee tot levering denken we graag met je mee. Of het nu is voor een clubblad, magazine, tijdschrift, personeelsblad of bedrijfsbrochure. Samen zorgen wij ervoor dat jij opvalt. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten