logo-editoo

nfn

samenwerking met nfn

De NFN organiseert veel leuke activiteiten en staat op allerlei gebied klaar voor de aangesloten verenigingen. Bij editoo weten we als geen ander dat er door redactieleden met veel enthousiasme en bevlogenheid aan edities wordt gewerkt. Toch zijn er ook praktische vragen waar een antwoord voor nodig is. Om je te helpen het juiste antwoord te vinden geloven we bij editoo in de kracht van samenwerking in combinatie met creativiteit. 

hoe we dat doen?

Door je ons online opmaak systeem editoo aan te bieden dat is ingericht op huisstijlbewaking en prettige samenwerking onder redactieleden. Maak je jouw blad liever op in Word, Publisher of InDesign? Onze grafische ontwerpers ondersteunen je ook met deze software.

Heb jij ons webinar ‘Bladen maken’ gemist? Speciaal voor de verenigingen van de NFN hebben wij een webinar gehouden over ons opmaaksysteem editoo. Ook hebben wij tips gegeven over o.a. beeldgebruik, opmaak & huisstijl. 

liever een persoonlijke demo?

We geven je graag een voorproefje, zodat je weet wat je van de software kan verwachten. Zien is immers geloven … maar zelf meemaken is vaak veel leuker. Daarom komen onze specialisten graag bij je langs of geven online een demo. Om al je vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe eenvoudig het is om je eigen blad te maken.

magazine drukken

Zodra de editie gereed is stuur je die via editoo digitaal naar ons toe. Wij gaan dan aan de slag met de drukopdracht. Onze experts controleren het magazine op grote onvolkomenheden. Hierna drukken wij het magazine op onze digitale drukpers. Wij kunnen vervolgens ook voordelig de verzending voor jullie regelen.

Je kunt bij ons je eigen verenigingsblad maken, maar ook gewoon een bestand in pdf aanleveren. We nemen het drukwerk en desgewenst ook direct de verzending voor onze rekening. Uiteraard tegen een zeer scherp tarief. Daar word je blij van!

  • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
  • Professioneel afgewerkt
  • Snelle levering (handig voor spoedklussen!)
  • Goedkoop printen, al vanaf €1 per exemplaar

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten