logo-editoo

magazine maker: 5 voordelen van onze online magazine tool

magazine maker online tool

Of het nu gaat om de leden van je vereniging of je personeel, bij editoo vinden we dat je iedereen blij moet kunnen maken met een mooi en professioneel tijdschrift. Zelf gemaakt en met precies de afbeeldingen en verhalen die jouw lezers graag zien. En we vinden dus ook dat dat niet moeilijk hoeft te zijn. Dat je er geen Photoshop of Adobe InDesign voor nodig hebt. Daarom hebben we een eigen magazine maker ontwikkeld: een online magazine tool met een heleboel voordelen voor jou.

En daar vertellen we je graag alles over.

1. Een drag & drop magazine maker

De online magazine tool van editoo is een eenvoudige drag & drop magazine maker. Dat houdt in dat je teksten en afbeeldingen even moet uploaden naar het programma en die vervolgens alleen maar naar de juiste plek in je tijdschrift hoeft te slepen. Zo kun je altijd zelf bepalen welke items waar moeten komen te staan en kun je écht je eigen magazine ontwerpen. Gewoon op basis van jouw eigen ideeën en dus helemaal naar jouw wens (of die van je lezers).

2. Een online magazine tool

De magazine maker van editoo is een online magazine tool. Het programma werkt dus via het internet. In tegenstelling tot veel andere software heb je dus geen installatie nodig en dus kun je altijd en overal een tijdschrift maken. Werk je vandaag thuis, heb je een uurtje over op kantoor of zit je in de trein met je laptop op schoot? Maakt allemaal niet uit. Log in en ga verder waar je gebleven was met je project.

3. Samenwerken

Bij editoo geven we je ook de mogelijkheid om samen te werken aan één project. Je kunt dus samen met je hele team of redactie aan hetzelfde magazine werken. Superhandig, want zo kun je mooi de taken verdelen en iedereen in zijn of haar kracht laten werken. Dat scheelt jou een hoop werk. En je hoeft ook minder bijeenkomsten te plannen, want ieder redactie- of teamlid kan de online magazine tool afzonderlijk gebruiken.

4. Herbruikbaar design

Of je nu een verenigingsbladbrochurecatalogus of personeelsblad wilt maken, je wilt altijd een herkenbare vormgeving gebruiken. Daarom zetten we bij editoo een herbruikbaar design voor je klaar. Een unieke huisstijl die je keer op keer in onze magazine maker kunt gebruiken. Je hoeft je magazine dus niet bij iedere editie helemaal vanaf het begin opnieuw op te bouwen. Binnen een paar klikken heb je je gewenste layout al klaar staan in de online magazine tool en kun je beginnen met ontwerpen. Dat scheelt pas echt. Zeker bij periodieke uitgaven!

5. Support van echte grafische specialisten

Hoewel je met onze magazine maker zelf eigen glossy kunt maken, is het wel fijn als je support kunt krijgen van echte grafische specialisten. Zij geven je graag wat praktisch advies of helpen je snel verder als je er even niet uitkomt met onze online magazine tool. Bovendien checken ze altijd je eindproduct even om te kijken of het design technisch helemaal in orde is en of je geen onvolkomenheden over het hoofd hebt gezien. Zo weet je zeker dat jouw magazine perfect wordt!

Bonus: goedkoop drukken & verzenden

Ben je druk bezig geweest met de online magazine tool en heb je een mooi magazine gemaakt? Vanuit de magazine maker kun je met één druk op de knop je magazine drukken en verzenden. We drukken je tijdschrift op mat of glanzend FSC gekwalificeerd papier en werken ‘m af zoals jij dat wil: geniet of gelijmd. Voor een magazine met een professionele look. En goedkoop en snel bij jou bezorgd … of direct bij de lezer thuis!

Meer weten over magazine maker editoo en onze online magazine tool?

Wil je meer informatie over wie we zijn en wat we doen? Of wil je eens zien hoe onze online magazine tool precies werkt? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar blij@editoo.nl, bel 085 773 77 42 of boek direct een demo bij jou op locatie en maak kennis met onze magazine maker!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

in 3 stappen klaar

Verzamel je mooiste foto's, plaats ze in onze gratis online app en bestel direct.