logo-editoo

kerkboekje drukken

je kerkboekje drukken

Door een kerkboekje te drukken kun je honderden mensen bereiken. Misschien wel meer mensen dan er daadwerkelijk in de kerk komen. Het helpt de leden van je gemeente of parochie contact met elkaar te houden. Maar het helpt ook de kerk in contact te blijven met de gemeenschap. Sterker nog, soms is een kerkboekje drukken de enige manier om contact te krijgen met sommigen in je gemeente.

Een geweldige kans om betrokkenheid bij de kerk te behouden én te stimuleren dus. En zo haal je het maximale uit je kerkboekje!

maak een kalender

Houd de agenda van je kerk in de gaten. Een jaarlijks overzicht van de evenementen geeft je ideeën waarover je kunt schrijven. Denk aan Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en natuurlijk Kerst. Een kalender maken (en bijhouden!) houdt je scherp en zorgt ervoor dat je bij het kerkboekje drukken de belangrijke vieringen op tijd hebt kunnen vermelden.

Tip: je kunt bij editoo ook die kalender laten maken voor je leden!

wees op tijd!

Niet alleen moet je op tijd je kerkboekje drukken om relevant zijn, maar daarvoor moet je ook zorgen dat je artikelen op tijd binnen zijn. Als redactie hoef je natuurlijk niet alles zelf te schrijven, maar het is wel handig om alle content op tijd binnen te hebben zodat je ruim de tijd hebt om het boekje vorm te geven. Hoewel we bij editoo heel snel je kerkblad drukken en kunnen verzenden, scheelt het toch een hoop stress.

neem je huidige versie onder de loep

Kijk eens kritisch naar je huidige blad. Wat staat er in? Hoeveel van de ruimte is beschikbaar voor alle leden van de kerkelijke gemeente? hoeveel informatie is er alleen relevant voor een klein groepje? En stroken al die berichten wel met het doel dat je voor ogen hebt? Het antwoord op al die vragen helpt je een nóg relevantere kerkbode te maken. Dingen om mee te nemen:

  • het sociale leven van de lokale gemeenschap
  • Christelijke overtuigingen over verschillende, actuele kwesties
  • een tijdschema met de komende evenementen of diensten

ook een kerkboekje drukken?

Wil je ook een (nieuw) parochieblad maken en meteen je kerkboekje drukken? Dat kan bij editoo. Je kunt hem heel eenvoudig en snel vormgeven. Zonder dat je er technische kennis voor nodig hebt. Neem gerust even contact op voor meer informatie of vraag direct een demo aan. We komen je graag laten zien hoe simpel het is!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

in 3 stappen klaar

Verzamel je mooiste foto's, plaats ze in onze gratis online app en bestel direct.