logo-editoo

het clubblad hoort bij onze identiteit

switch ’87

Bij volleybalclub Switch ’87 in Millingen aan de Rijn denken ze er niet aan om te stoppen met het clubblad. In hun polder zijn ze de laatste vereniging met een eigen blad en daar zijn ze trots op. Het blad wordt gedragen door vrijwilligers en zorgt binnen de vereniging voor onderlinge binding, herkenbaarheid en wordt van jong tot oud gewaardeerd!

Switch ’87 staat bekend als een fanatieke volleybalvereniging met betrokken leden. Veel leden zijn ook als vrijwilliger actief, zoals Dorine Keukens die al jarenlang het clubblad verzorgt. Zij voelt zich helemaal thuis bij haar club en vindt het leuk om dat te delen in het clubblad. Ze is dan ook oprecht trots op het clubblad ‘Switchat’.

een vanzelfsprekendheid
Dorine: Ik heb vroeger op eerste divisieniveau bij de club gespeeld en het voelt nu goed om iets voor de vereniging terug te doen. Mijn dochters volleyballen nu ook bij Switch dus dat maakt het extra leuk om als vrijwilliger bij de club betrokken te zijn. Ik vind dat eigenlijk niet meer als vanzelfsprekend, als je lid bent van een club doe je ook vrijwilligerswerk. Het is kenmerkend voor onze club dat dat bij ons veel gebeurt. Zo verzorg ik samen met een collega-redacteur het clubblad.

Switch ’87 is een leuke vereniging waar de leden echt voor elkaar klaarstaan. De verbondenheid met de club is groot en dat zorgt ook voor een eigen identiteit, waarin onze leden van jong tot oud zich herkennen. De jongste leden zijn zes jaar oud, maar we hebben nog recreanten van in de tachtig die bij ons spelen. Dit gekoppeld aan de relaxte sfeer die er bij de club hangt, maakt de club zo’n fijne club.

puzzel leggen
Dorine: Het maken van het blad is iedere keer weer een leuke puzzel. We hebben natuurlijk de vaste rubrieken, maar de rest van de content maken we zelf. Belangrijk hierbij is dat je de leden betrekt bij het maken van het blad. Persoonlijk vind ik het leuk om teams te interviewen. Als je dan het eindresultaat ziet geeft dat een voldaan gevoel: de puzzel is weer goed gelegd. Door persoonlijk aan leden te vragen af en toe een verhaaltje te schrijven, komt er meer binding met het clubblad. En dat is natuurlijk voor ons en de club leuk. Zo blijft het blad van alle leden!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

in 3 stappen klaar

Verzamel je mooiste foto's, plaats ze in onze gratis online app en bestel direct.