logo-editoo

gratis editie

Actie: Ontvang je eerste editie gratis!

Zit jij in een redactie of ben je lid van een organisatie die toe is aan een nieuw professioneel clubblad of magazine? Wanneer jouw vereniging of organisatie klant wordt bij editoo, dan ontvangen jullie de eerset editie* gratis!

Bij editoo maken we je graag blij met mooi drukwerk. Dat doen we met ons eigen online programma, waarmee je gemakkelijk je eigen blad kunt maken en vervolgens voordelig kunt laten drukken en verzenden. Zonder dat je daar grafische kennis voor nodig hebt. Want we vinden dat iedereen een mooi magazine verdient.

Met de online software van editoo maak je zelf eenvoudig een mooi en professioneel magazine. Je werkt met meerdere redactieleden onafhankelijk van elkaar aan het blad. Al het redactiewerk wordt in editoo opgeslagen en de huisstijl ligt vast in onze online software. Zo wordt iedere editie herkenbaar voor de lezer.

De voordelen van editoo op een rij:

  • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk op FSC papier
  • Snelle verwerking en levering
  • Persoonlijke service en grafische support
  • Eenvoudig aanleveren of zelf ontwerpen
  • Tegen de scherpste prijzen op de markt

meer weten?

Wil je ook je eigen magazine ontwerpen met editoo, maar heb je nog wat vragen? We vertellen je er graag meer over! Maar we laten je het ook graag zien met een inspirerende en vrijblijvende demo bij jou op locatie! Mail naar blij@editoo.nl of bel 085 773 77 42 voor meer informatie!

* actievoorwaarden: sluit een driejarige overeenkomst af, o.b.v. een periodieke uitgave van 4 of meer keer per jaar. De maximum grote van de gratis editie is 250 stuks en 12 pagina’s volledig in kleur.  

vraag nu direct
dé beste prijs voor jullie blad aan!

Om dé juiste prijs voor jullie periodieke blad te kunnen aanbieden hebben we een aantal dingen van jullie nodig. Vul de onderstaande gegevens in en dan zorgen wij ervoor dat jullie dé scherpste prijs krijgen voor jullie blad. 

Naast het drukken van jullie blad kunnen we ook een extra scherpe prijs aanbieden voor de verzending. Dit komt omdat we dit collectief bij PostNL en DHL voor jullie inkopen. Profiteer dan ook van deze dienst.
Om jullie goed te informeren over de juiste prijs nemen we graag contact met je op. Vul daarom hieronder jullie gegevens in.

dát hebben
we samen
mooi gemaakt

editoo is jouw partner op het gebied van geprinte communicatie. Van idee tot levering denken we graag met je mee. Of het nu is voor een clubblad, magazine, tijdschrift, personeelsblad of bedrijfsbrochure. Samen zorgen wij ervoor dat jij opvalt. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten