logo-editoo

digitaal clubblad

goedkoop, snel & simpel

Bij editoo profiteer je van de voordelen van een gedrukt én digitaal clubblad. Daarmee weet je zeker dat je blad gelezen wordt door de leden van je vereniging en kun je ze makkelijk op de hoogte brengen van het laatste nieuws, stimuleren om vrijwilligerswerk te doen of herinneren aan de komende evenementen. Daar wordt iedereen blij van.

Om jouw club ook te laten profiteren van een geprint en digitaal clubblad hebben we software ontwikkeld waarmee jij je eigen clubblad kunt vormgeven en invullen. Zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt. Het is heel simpel … en goedkoop! Want vaak is je blad al bij leden thuis voor minder dan €1 per exemplaar!

  • Digitaal drukwerk van hoge kwaliteit
  • In huisstijl van je vereniging
  • Vaak al bij je thuis voor minder dan €1 per blad
  • Inclusief pdf en digitale bladerversie

eenvoudig te maken

Het online programma editoo is heel makkelijk te gebruiken. Je hebt er geen technische kennis voor nodig. Je hoeft alleen de teksten en afbeeldingen up te loaden en vervolgens te slepen naar de juiste plek op de juiste pagina van je digitale clubblad. Van tevoren stellen we samen de huisstijl in, zodat je die keer op keer kunt gebruiken. Dat is nog eens handig!

We stellen de software alleen beschikbaar voor clubs en bedrijven die periodiek hun clubblad maken en uitbrengen. Voor slechts €24,50 maandelijkse licentiekosten kun je er onbeperkt en met meerdere redactieleden gebruik van maken. Gewoon online. Je hoeft dus niks te installeren. Voor kleine clubs (<500 leden) is de software gratis te gebruiken. We willen namelijk iedereen blij kunnen maken met een mooi blad.

 

print & digitaal clubblad

Klaar met ontwerpen? Met één druk op de knop laat je je nieuwe clubblad drukken en verzenden. We checken ‘m daarbij nog even op grote onvolkomenheden, zodat je zeker weet dat er geen (grafische) fouten in zitten en je opnieuw moet beginnen. Wel zo prettig. Daarbij leveren we je ook een handig PDF bestand en een bladerbaar flipboek aan, zodat je ook een digitaal clubblad kunt delen met de leden van je vereniging!

Ook leuk om te maken:

vragen?

Wil je de leden van jouw sportvereniging of andersoortige club ook voorzien van een gedrukt én digitaal clubblad? We helpen je er graag bij! Voor een offerte en vragen mail je naar blij@editoo.nl of bel je 085 773 77 42. Je kunt ook een vrijblijvende demo boeken. We komen namelijk graag laten zien hoe makkelijk het is om zelf een blad te maken met editoo!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten