logo-editoo

catalogus maken

goedkoop, online en
eenvoudig zelf doen

Zelf een catalogus maken is bij editoo heel gemakkelijk. Met onze online software maak je in no time een productcatalogus waarin je jouw creaties of artikelen een mooi plekje krijgen. Een handig boekwerk waarmee je (potentiële) klanten informeert én overtuigt. Beter bekeken en langer bewaard dan een vluchtig mailtje!

En het mooie? Iedereen kan met het zogeheten drag & drop systeem van editoo zelf een professionele catalogus maken. Je hebt er geen kennis van Publisher, InDesign, Lightroom of andere grafische knowhow voor nodig. Klaar? Bij editoo nu ook snel en goedkoop gedrukt en verzonden. Naar jou of direct naar je klanten. En we doen er ook nog een digitale versie bij!

  • Professioneel vormgegeven catalogus
  • Van 1 tot wel 1000 exemplaren
  • Digitaal drukwerk van hoge kwaliteit
  • Gratis pdf en digitale bladerversie

over onze online software

De software van editoo werkt online en is heel eenvoudig te gebruiken. Zet teksten en technische details rechtstreeks uit Word of Excel in het programma en je hoeft ze alleen nog maar naar de juiste plek in je boekje te slepen. De huisstijl en layout kun je samen met één van onze grafische specialisten vooraf vaststellen. Zelf een catalogus maken was nog nooit zo makkelijk.

Het programma is echter wel alleen beschikbaar voor bedrijven en ondernemers die vaker per jaar een catalogus maken en uitbrengen. Denk daarbij aan kledingmerken, aan fotografen die hun nieuwe foto’s willen tonen of bijvoorbeeld aan bedrijven die werken met seizoensproducten en -diensten. Voor slechts €24,50 maandelijkse licentiekosten kun je onbeperkt aan de slag!

Met onze software kun je ook meteen een:

eenmalig een catalogus maken?

Heb je al een ontwerp en wil je eenmalig een catalogus maken? Je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon bij ons laten drukken. Upload je bestanden (in pdf) bij ons digitale drukwerk, vul in hoeveel exemplaren je nodig hebt en kies je favoriete afwerking. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave in je mailbox. Een offerte op maat. Daarmee weet je precies waar je aan toe bent!

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten