logo-editoo

brochure maken

brochure maken &: eenvoudig online en goedkoop

Bij editoo kun je zelf je eigen brochure maken. Heel eenvoudig en gewoon online. Je hoeft er zelfs geen grafische of technische kennis voor te hebben. Bovendien hoef je er geen dure designer voor in te huren, dus dat scheelt weer. Oh, en we drukken je ontwerp ook meteen voor je af en verzenden ‘m naar jou of direct naar je klanten. 

Je eigen brochure maken is overigens niet alleen heel leuk om te doen, maar heeft ook nog eens heel wat voordelen voor je onderneming. Met brochures voorzie je (potentiële) klanten namelijk van heel veel informatie en profileer je jezelf ondertussen ook nog als expert. Betrouwbaar en persoonlijk. En ze zijn ook nog eens makkelijk te verspreiden

  • Professioneel vormgegeven magazine
  • Van 1 tot wel 1000 exemplaren
  • Digitaal drukwerk van hoge kwaliteit
  • Gratis pdf en digitale bladerversie
  • Vaak al bij je thuis voor minder dan €1 per blad

periodiek je brochure maken

Het online programma editoo is bedoeld voor ondernemers die vaker een brochure maken. Bijvoorbeeld voor makelaars die woningbrochures uitbrengen of voor retailbedrijven die een wisselend assortiment continu onder de aandacht willen brengen. Voor slechts €24,50 maandelijkse licentiekosten kun je een onbeperkt aantal folders ontwerpen.

Je hoeft onze software niet te installeren; je kunt gewoon online je brochure maken. Wel zo fijn. En het is ook heel makkelijk. Je sleept simpelweg de gewenste afbeeldingen en teksten naar de juiste plek met een eenvoudig drag & drop systeem et voilà … je brochure is zo goed als klaar. Zo goed als, want voordat we ‘m daadwerkelijk drukken checkt één van onze grafische specialisten nog even of alles klopt. Stukje extra service.

Ook leuk om te maken:

bedrijfsmagazine
personeelsblad
fotoboek

eenmalig ontwerp?

Onze software is helaas niet beschikbaar voor particulieren of als je eenmalig een brochure wilt laten maken. Als je al een ontwerp in pdf hebt kun je natuurlijk wel bij ons je brochure drukken. Tegen een net zo scherp tarief gedrukt en geleverd. En natuurlijk gewoon drukwerk van de allerhoogste kwaliteit. In grote en kleine oplage. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten