logo-editoo

bedrijfsbrochure maken

snel, goedkoop &
met digitale versie

Een bedrijfsbrochure maken voor je business is slim. Op leuke manier kun je namelijk laten zien wie je bent, wat je doet en waarmee je potentiële klanten kunt helpen. Inclusief handige informatie waarmee je geïnteresseerden over de streep trekt. Handig voor zowel zakelijke dienstverlening als het showcasen van producten!

Met het online programma editoo kun je nu heel eenvoudig zelf je eigen bedrijfsbrochure maken. In een mum van tijd ontwerp je een boekje dat perfect past bij jou en je onderneming. Met één druk op de knop gedrukt en verzonden. Goedkoop en snel. En daar doen we dan ook een gratis digitale bladerversie bij!

  • Professioneel vormgegeven brochure
  • Van 1 tot wel 1000 exemplaren
  • Digitaal drukwerk van hoge kwaliteit
  • Gratis pdf en digitale bladerversie

hoe werkt het?

Met editoo is je eigen bedrijfsbrochure maken heel simpel. In het online programma zet je je teksten en afbeeldingen klaar die je vervolgens alleen nog maar naar de juiste plek in je ontwerp hoeft te slepen. De vormgeving en huisstijl stel je samen met één van onze grafische specialisten vooraf vast, zodat je die steeds opnieuw kunt gebruiken. Dat scheelt een hoop werk! Liever eerst zien en dan geloven? Snappen we. Boek dan via onderstaande button een demo bij editoo!

periodiek een
bedrijfsbrochure maken

De software van editoo is alleen beschikbaar voor bedrijven en ondernemers die periodiek een bedrijfsbrochure maken en uitbrengen. Voor makelaars die nieuwe woningen willen tonen, bijvoorbeeld. Of voor winkeliers of modehuizen die een wisselend assortiment hebben. Voor slechts €24,50 maandelijkse licentiekosten kun je onbeperkt brochures ontwerpen!

Je kunt editoo ook gebruiken voor het maken van een:

eenmalig drukwerk?

Wil je eenmalig een bedrijfsbrochure maken? Maak dan een ontwerp in pdf-bestand en laat ons je brochure drukken tegen dezelfde scherpe prijzen. We maken digitaal drukwerk van de allerhoogste kwaliteit. In grote en kleine oplage en verzonden met de laagste kosten. 

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

persoonlijke service

Altijd persoonlijke service van één van onze grafische specialisten