LOGIN

Editoo: iedereen kan bladen maken - clubblad, magazine, vereniging

  • Iedereen kan bladen maken. Begin vandaag nog!
  • Snel & praktisch: met de hele redactie tegelijk aan je blad werken.
  • Professioneel drukwerk, direct bij alle leden op de mat.

ONTDEK EDITOO

Simpel & snel:
zo werkt Editoo

Met Editoo kan iedereen bladen maken. In slechts vier stappen ligt er een professioneel uitziend clubblad bij alle leden op de mat! Neem contact met ons op om een account aan te maken, log in en je kunt aan de slag.

1

Online inloggen: direct aan de slag

Editoo is een online tool. Dat betekent dat je op elke computer met internet aan je clubblad kunt werken. Of dat nu thuis is, op vakantie of bij de buren. Je logt in en kunt meteen aan het werk.

2

Handig: met de hele redactie tegelijk aan je blad werken

Editoo slaat al het werk aan je clubblad online op. Zo kunnen meerdere redactieleden er vanaf een eigen computer tegelijk aan werken. Dit scheelt veel tijd, want je hoeft niet steeds bij elkaar te komen om de taken te verdelen en de voortgang te bewaken.

3

Professioneel drukwerk

Editoo maakt gebruik van digitaal drukwerk op FSC® papier. Dit geeft elk clubblad een professionele uitstraling tegen een aantrekkelijke prijs. Dit met zo weinig mogelijk belasting van het milieu. Onze hypermoderne printers leveren kwaliteit én snelheid.

4

Snelle bezorging + online publicatie

Als je blad gedrukt is, bezorgen we alle exemplaren op één adres (bij de vereniging bijvoorbeeld) of bij alle leden thuis. Wat je wilt. Daarnaast kun je ervoor kiezen het clubblad ook op je website te zetten of per e-mail te verspreiden. Speciaal daarvoor maken we een online versie van je blad, waar je makkelijk doorheen kunt bladeren.

 

 

BTW NL 809335050.B01 • KvK 09116701 • Rabobank 1226.31.145 • IBAN NL 86 RABO 0122 6311 45 • BIC RABONL2U

op al onze leveringen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Editoo B.V. van toepassing zoals deze zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland te Arnhem

Lees hier ons Privacystatement en Cookie informatie