LOGIN

Editoo: iedereen kan bladen maken - clubblad, magazine, vereniging

Nieuws

18 augustus 2014

5 jaar in Editoo

De waterliefhebbers van de Crowners Club maken al weer bijna vijf jaar hun clubblad de Crowners Actueel met Editoo. Dit was voor hun reden om in hun eigen clubblad wat extra aandacht te besteden aan de drukker van hun clubblad. Zij schreven onderstaand artikel over onze samenwerking.

 

Waar en hoe wordt ons clubblad gemaakt?<

Aan het eind van dit jaar is het al weer 5 jaar geleden dat wij als club de overstap maakten naar een andere manier van ons clubblad maken. Het werk op de oude manier bleek steeds meer tijd te kosten en de financieren gingen ook aardig drukken op de begroting. Het bestuur besloot niet net zoals vele clubs “online” te gaan middels een actuele website of een digitale nieuwsbrief per e-mail. Maar ging de weg bewandelen van het online produceren van een clubblad.


We hebben er tot op heden nog geen spijt van gehad en ontvangen nog regelmatig complimenten voor de professionele uitstraling van de Crowners Actueel. Onder deze mensen zijn veel leden die ook lid zijn van andere clubs die met lede ogen hebben moeten aanzien dat het clubblad en daarmee het clubgevoel met uitsterven bedreigt is of zelfs al uitgestorven is. Wij willen graag wat meer aandacht geven aan en kennis laten maken met het bedrijf waar wij mee samenwerken. Wellicht een idee om ook uw club te laten kennismaken met Editoo?


23 juli 2014

Al weer onze vijfde nieuwsbrief!

Het is al weer juli, dus de hoogste tijd voor een nieuwe editie van onze eigen nieuwsbrief! Net zoals de vorige vier edities staat de Editoo Nieuwsbrief weer boordevol met inspirerende verhalen, andere bladenmakers die over hun favoriete blad vertellen en onze handige tips. Omdat wij weten hoe leuk het is om bladen te maken, delen wij dat graag met iedereen. Je daarbij laten inspireren door andere verenigingen en vrijwilligers is natuurlijk het leukste wat er is. Zo leer je van elkaar. Dus laat je inspireren, sla het blad open en ga aan de lees.

Lees verder

14 juli 2014

Persoonlijke ervaringen

Wat is nou het leukste om over te schrijven? Om te delen met andere lezers? Dat zijn natuurlijk persoonlijke ervaringen en verhalen. Naast dat het leuk is om over te schrijven, kun je met een paar handige tips er voor zorgen dat mensen het extra leuk vinden om over jou te lezen. Als je de ervaring in het verhaal maar op de juiste manier gebruikt. Dan is succes bijna altijd verzekerd!

Lees verder

2 juli 2014

Editoo kleurt oranje

Iedereen heeft zo zijn rituelen en gelooft erin dat bij verandering van alles fout gaat. Tijdens het WK in Brazilië hebben we dit allemaal, of dit nu bijgeloof is of niet.

Lees verder

23 juni 2014

Tien tips om adverteerders te binden

Als vereniging is het in deze tijd van recessie nog belangrijker om adverteerders aan uw vereniging te binden en ze niet te verliezen. Met een mooi en flexibel clubblad bied je aan adverteerders en sponsoren iets extra's en geef je extra aandacht. Met deze tips wordt het clubblad nog aantrekkelijker voor leden en adverteerders.

Lees verder

20 juni 2014

Opstand der donateurs

Soms horen we van klanten verhalen die wij graag met het grote publiek willen delen. Zo ook het verhaal van de Stichting Vrienden van de Noorse Boskat. Uit financiële redenen overwoog het bestuur om te stoppen met het magazine 'het Boskatblad'. Toen de donateurs van dit voornemen op de hoogten werden gebracht, kwamen ze massaal in opstand. Maar liefst 88 procent gaf aan het blad erg belangrijk te vinden en waren tegen het afschaffen.

Lees verder

27 mei 2014

De productie bij Editoo, hoe zit dat precies?

Wat gebeurt er met ons magazine als we hem online hebben afgesloten? Die vraag stellen onze klanten regelmatig aan ons. Misschien heb je bij een bezoek aan ons de drukkerij al bezocht en heb je zelf gezien hoe de magazines worden gedrukt. Maar het productieproces houdt meer in!

Lees verder

9 mei 2014

Editoo op de Beleef Plus Limburg

De 50-plusser van tegenwoordig is een vitaal persoon die graag actief is in zijn vrijetijd. Speciaal voor deze doelgroep is er de Beleef Plus Limburg, de beurs voor de actieve 50-plusser. Dit is voor Editoo een mooi event om te laten zien hoe leuk en makkelijk het is om een eigen clubblad te maken. Juist ook voor 50-plussers.

Lees verder

 

 

BTW NL 809335050.B01 • KvK 09116701 • Rabobank 1226.31.145 • IBAN NL 86 RABO 0122 6311 45 • BIC RABONL2U

op al onze leveringen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Editoo B.V. van toepassing zoals deze zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland te Arnhem

Lees hier ons Privacystatement en Cookie informatie