LOGIN

Editoo: iedereen kan bladen maken - clubblad, magazine, vereniging

Nieuws

11 april 2014

Editoo en NOB werken samen

Hoe belangrijk is communiceren via een clubblad voor lokale verenigingen? Heel belangrijk; zo vindt de Nederlandse Onderwatersport Bond, de NOB. Daarom gaan de NOB en Editoo samenwerken om de aangesloten verenigingen nog beter te laten communiceren met hun verenigingsbladen.


Als start van deze samenwerking besteedt de NOB in hun nieuwsbrief extra aandacht aan de mogelijkheden die Editoo biedt. En daar heeft de NOB een reden voor. Bij het bondsbureau vallen met regelmaat clubbladen van duikverenigingen en duikscholen op de deurmat. Deze worden altijd met veel plezier bekeken en gelezen! Het valt de bond op dat hoewel de bladen er altijd mooi uit zien, het maken ervan niet altijd gemakkelijk en efficiënt gaat. Daarom is de samenwerking met Editoo gestart.


Om te laten zien hoe mooi de onderwatersport zich leent voor het maken van een clubblad heeft Editoo een mooi voorbeeldboekje gemaakt. Het is algemeen bekend dat onderwatersporters vaak de mooiste onderwaterfoto's maken. Kleurrijke vissen en onderwaterplanten sieren vaak de clubbladen. Deze komen natuurlijk extra goed naar voren in een mooi clubblad in kleur.


Als start van een succesvolle samenwerking biedt Editoo nu een gratis persoonlijke opmaak aan alle NOB-verenigingen.21 maart 2014

Belangrijke mededeling: wijziging verzendtarieven PostNL

Verzendt Editoo jouw magazines en clubbladen via PostNL? Lees dan snel verder want er is iets veranderd.

Lees verder

18 maart 2014

Penningmeester van het jaar!

Hoe zit het ook al weer met de contributie? En hoeveel geld zit er nog in de clubkas? Vragen die de penningmeester van een vereniging vaak krijgt, hij gaat immers over de centen! Maar wat de penningmeester nou precies doet en tegen welke problemen hij aanloopt, dat weten veel verenigingsleden niet. Tijd voor actie dus! Daarom wordt dit jaar voor de tweede keer de verkiezing tot penningmeester van het jaar gehouden.

Lees verder

25 februari 2014

Editoo viert het begin van de lente!

Op zaterdag 1 maart van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Groei & Bloei een rayonevenement in de Botanische Tuinen te Utrecht; een laagdrempelig evenement dat bruist van de informatie-uitwisseling en voorlichting door vakmensen.

Lees verder

12 februari 2014

De strijd om de vrijwilliger

Vrijwilligers: iedere vereniging kan niet zonder ze. Of ze nu de ballen op pompen bij de voetbalclub of koken op een leefgroep van dementerende oudere, ze zijn onmisbaar. Maar ook in andere sectoren in de maatschappij neemt de vraag om vrijwilligers toe. Voor verenigingen ligt er dus concurrentie op de loer. Zeker nu de overheid het begrip 'de participatiemaatschappij' heeft geïntroduceerd. Daarnaast veranderen de vrijwilliger en zijn wensen ook nog eens.

Lees verder

30 januari 2014

Edward ontmoet Edward

Afgelopen dinsdagmiddag vond er in de drukkerij van Editoo een unieke kennismaking plaats. Voormalig Vitesse voetballer en trainer Edward Sturing ontmoette zijn naamgenoot en nieuwste aanwinst van Editoo Edward Sturing. Hij is geen nieuwe medewerker, maar is de naam van een van onze twee nieuwe printers. De andere printer is vernoemd naar het andere Vitesse-icoon, Theo Bos.

Lees verder

24 januari 2014

IVN en Editoo werken samen

Speciaal voor de lokale afdelingen van natuurliefhebbersorganisatie IVN heeft Editoo een speciale huisstijl ontworpen. Deze huisstijl is gebaseerd op de landelijk huisstijl van IVN en op het IVN-magazine 'Mens en natuur'.

Lees verder

13 januari 2014

Leren van het verleden: les 2

35 jaar geleden werd er de Nationale Sportclubbladenwedstrijd gehouden. In 1978 beoordeelde een deskundige jury in totaal 1426 clubbladen. De jury lette op zeven afzonderlijke punten. Punten die tegenwoordig ook nog steeds actueel zijn en waar wij als vrijwillige bladenmakers veel van kunnen leren. Op deze zeven punten spitste de jury zich:

Lees verder

 

 

BTW NL 809335050.B01 • KvK 09116701 • Rabobank 1226.31.145 • IBAN NL 86 RABO 0122 6311 45 • BIC RABONL2U

op al onze leveringen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Editoo B.V. van toepassing zoals deze zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland te Arnhem

Lees hier ons Privacystatement en Cookie informatie