LOGIN

Editoo: iedereen kan bladen maken - clubblad, magazine, vereniging

Nieuws

25 september 2014

De tijdschriftenwand van Editoo

Als er mensen bij ons op kantoor en in de drukkerij op bezoek komen lopen ze vaak regelrecht naar onze tijdschriftenwand. Een grote lange wand helemaal vol met de mooiste magazines en clubbladen. Ook redacteur Max Brandon van paardenvereniging 'Dutch Paint Horse Club' deed dit. Een paint horse is een echt westernpaard die in de jaren '80 is komen overwaaien uit Amerika en nu ook in ons land steeds populairder wordt.

 

"Toen ik in Arnhem bij Editoo was, werd mijn aandacht getrokken door de tijdschriftenwand. Daarin stonden een aantal mooie voorbeeldbladen van magazines die met behulp van Editoo worden gemaakt. Stiekem hoopte ik dat de Paint Post er ook al tussen zou staan, helaas was dit nog niet het geval. Ik heb dus een mooi nieuw doel met de Paint Post: in de kast bij Editoo komen!"

 

"Natuurlijk had ik extra aandacht voor de verschillende dierenbladen die in de kast stonden. Vooral de mooie coverfoto's met daarop bijvoorbeeld een kat of paard vielen mij op. Dit probeer ik ook altijd bij ons eigen magazine. De paint horse is een mooi en fotogeniek paard met een mooi kleurenspel. Daar maak ik dan ook vaak voor de cover dankbaar gebruik van. Maar ook in de rest van het blad staan veel mooie foto's van onze paarden tijdens wedstrijden en bij western clinics."

 

"Voordat ons blad bij Editoo werd gedrukt was het een simpel A5-boekje in kleur die ik op mijn eigen printer uitdraaide. Maar nu is het veel meer dan dat geworden. Er zijn zelfs mensen die speciaal van onze verenging lid zijn om het blad maar te krijgen. Eigenlijk zijn onze leden een beetje verwend met zo'n mooi blad. Voordat ik een nieuwe uitgave ga samenstellen vraag ik via Facebook aan de leden of zij nog mooie foto's hebben. Dat levert altijd mooie plaatjes op. Verder mag ik ook gratis gebruik maken van de foto's van een aantal professionele fotografen. Zij maken regelmatig foto's bij ons die ik met naamsvermelding mag gebruiken. Zij vinden het blad namelijk zo mooi dat ze het graag in hun portfolio opnemen."


2 september 2014

Ondersteuning nodig bij Editoo?

Hij is vernieuwd! De helpfunctie in Editoo. Als je inlogt in Editoo zie je standaard aan de rechterkant onze reddingsboei. Daar vind je het antwoord op de meest uiteenlopende vragen van Editoo. En hij is nu nog uitgebreider en duidelijker. Je vindt er antwoord op de meeste vragen als: hoe verwijder ik een artikel van de pagina? Hoe maak ik een nieuwe publicatie aan? En hoe sluit ik een drukopdracht af? Het antwoord staat er altijd zonder dat je met ons hoeft te mailen of bellen. Hoe makkelijk is dat?

Lees verder

18 augustus 2014

5 jaar in Editoo

De waterliefhebbers van de Crowners Club maken al weer bijna vijf jaar hun clubblad de Crowners Actueel met Editoo. Dit was voor hun reden om in hun eigen clubblad wat extra aandacht te besteden aan de drukker van hun clubblad. Zij schreven onderstaand artikel over onze samenwerking.

Lees verder

23 juli 2014

Al weer onze vijfde nieuwsbrief!

Het is al weer juli, dus de hoogste tijd voor een nieuwe editie van onze eigen nieuwsbrief! Net zoals de vorige vier edities staat de Editoo Nieuwsbrief weer boordevol met inspirerende verhalen, andere bladenmakers die over hun favoriete blad vertellen en onze handige tips. Omdat wij weten hoe leuk het is om bladen te maken, delen wij dat graag met iedereen. Je daarbij laten inspireren door andere verenigingen en vrijwilligers is natuurlijk het leukste wat er is. Zo leer je van elkaar. Dus laat je inspireren, sla het blad open en ga aan de lees.

Lees verder

14 juli 2014

Persoonlijke ervaringen

Wat is nou het leukste om over te schrijven? Om te delen met andere lezers? Dat zijn natuurlijk persoonlijke ervaringen en verhalen. Naast dat het leuk is om over te schrijven, kun je met een paar handige tips er voor zorgen dat mensen het extra leuk vinden om over jou te lezen. Als je de ervaring in het verhaal maar op de juiste manier gebruikt. Dan is succes bijna altijd verzekerd!

Lees verder

2 juli 2014

Editoo kleurt oranje

Iedereen heeft zo zijn rituelen en gelooft erin dat bij verandering van alles fout gaat. Tijdens het WK in Brazilië hebben we dit allemaal, of dit nu bijgeloof is of niet.

Lees verder

23 juni 2014

Tien tips om adverteerders te binden

Als vereniging is het in deze tijd van recessie nog belangrijker om adverteerders aan uw vereniging te binden en ze niet te verliezen. Met een mooi en flexibel clubblad bied je aan adverteerders en sponsoren iets extra's en geef je extra aandacht. Met deze tips wordt het clubblad nog aantrekkelijker voor leden en adverteerders.

Lees verder

20 juni 2014

Opstand der donateurs

Soms horen we van klanten verhalen die wij graag met het grote publiek willen delen. Zo ook het verhaal van de Stichting Vrienden van de Noorse Boskat. Uit financiële redenen overwoog het bestuur om te stoppen met het magazine 'het Boskatblad'. Toen de donateurs van dit voornemen op de hoogten werden gebracht, kwamen ze massaal in opstand. Maar liefst 88 procent gaf aan het blad erg belangrijk te vinden en waren tegen het afschaffen.

Lees verder

 

 

BTW NL 809335050.B01 • KvK 09116701 • Rabobank 1226.31.145 • IBAN NL 86 RABO 0122 6311 45 • BIC RABONL2U

op al onze leveringen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Editoo B.V. van toepassing zoals deze zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland te Arnhem

Lees hier ons Privacystatement en Cookie informatie