LOGIN

Editoo: iedereen kan bladen maken - clubblad, magazine, vereniging

Nieuws

24 november 2014

De drukste periode van het jaar

De decembermaand staat weer voor de deur. Natuurlijk betekent dit lekkere kerstdiners en oliebollen, maar voor ons is het de drukste periode van het jaar. Iedereen wil nog graag voor de kerstdagen de speciale kersteditie van het clubblad bij de leden thuis hebben. De printers draaien dan ook overuren om alles op tijd weggewerkt te krijgen.

 

Maar hoe ziet die drukte er dan in cijfers uit. Bij Editoo hebben we twee grote digitale Xerox-printers staan. Gemiddeld verwerken zij ongeveer vijfhonderd opdrachten per maand. In de drukke decembermaand zijn dit ruim zevenhonderd opdrachten. Vaak zijn het ook nog extra dikke kerstnummers. Top drukte dus. Hierdoor wordt er in de drukkerij in ploegendiensten gewerkt. Alles erop gericht om de kerstedities bij iedereen op tijd op de deurmat te krijgen.

 

Dus mocht u nu al uw clubblad klaar hebben, sluit de opdracht vast af. Ook als de opdracht pas later bezorgd moet worden. Geef dit dan duidelijk bij de drukopdracht aan en wij zorgen dat de clubbladen en magazines op de juiste dag worden verzonden.

 

In de kerstperiode is het natuurlijk niet alleen bij ons druk. Ook bij de postbedrijven is het topdrukte. Daarom kan bij hen helaas vertraging bij de bezorging ontstaan. Daarom ons vaderlijke advies: hoe eerder de drukopdracht is afgesloten hoe beter. Zo zorgen we er samen voor dat alle opdrachten in de drukke decembermaand op tijd wordt bezorgd.


10 november 2014

Met veertig bladen in het voordeel zijn

"Wat goed dat je zo dicht bij je doelgroep staat! En hoe doe je dat? Wij proberen dat bij ons in het verzorgingstehuis ook te bereiken." Dit is een kleine greep uit de opmerkingen en complimenten die Marjolein Jansen kreeg tijdens de bijeenkomst 'Communicatie met Zorg' in het Drentse Beilen.

Lees verder

6 oktober 2014

Communicatie met Zorg

Daar ging het op dinsdag 30 september over bij Editoo. Waarom is communiceren zo belangrijk? Welke onderwerpen bespreek ik met welke doelgroep? En belangrijker nog; hoe zorg ik ervoor dat mijn artikel gelezen wordt?

Lees verder

25 september 2014

De tijdschriftenwand van Editoo

Als er mensen bij ons op kantoor en in de drukkerij op bezoek komen lopen ze vaak regelrecht naar onze tijdschriftenwand. Een grote lange wand helemaal vol met de mooiste magazines en clubbladen. Ook redacteur Max Brandon van paardenvereniging 'Dutch Paint Horse Club' deed dit. Een paint horse is een echt westernpaard die in de jaren '80 is komen overwaaien uit Amerika en nu ook in ons land steeds populairder wordt.

Lees verder

2 september 2014

Ondersteuning nodig bij Editoo?

Hij is vernieuwd! De helpfunctie in Editoo. Als je inlogt in Editoo zie je standaard aan de rechterkant onze reddingsboei. Daar vind je het antwoord op de meest uiteenlopende vragen van Editoo. En hij is nu nog uitgebreider en duidelijker. Je vindt er antwoord op de meeste vragen als: hoe verwijder ik een artikel van de pagina? Hoe maak ik een nieuwe publicatie aan? En hoe sluit ik een drukopdracht af? Het antwoord staat er altijd zonder dat je met ons hoeft te mailen of bellen. Hoe makkelijk is dat?

Lees verder

18 augustus 2014

5 jaar in Editoo

De waterliefhebbers van de Crowners Club maken al weer bijna vijf jaar hun clubblad de Crowners Actueel met Editoo. Dit was voor hun reden om in hun eigen clubblad wat extra aandacht te besteden aan de drukker van hun clubblad. Zij schreven onderstaand artikel over onze samenwerking.

Lees verder

23 juli 2014

Al weer onze vijfde nieuwsbrief!

Het is al weer juli, dus de hoogste tijd voor een nieuwe editie van onze eigen nieuwsbrief! Net zoals de vorige vier edities staat de Editoo Nieuwsbrief weer boordevol met inspirerende verhalen, andere bladenmakers die over hun favoriete blad vertellen en onze handige tips. Omdat wij weten hoe leuk het is om bladen te maken, delen wij dat graag met iedereen. Je daarbij laten inspireren door andere verenigingen en vrijwilligers is natuurlijk het leukste wat er is. Zo leer je van elkaar. Dus laat je inspireren, sla het blad open en ga aan de lees.

Lees verder

14 juli 2014

Persoonlijke ervaringen

Wat is nou het leukste om over te schrijven? Om te delen met andere lezers? Dat zijn natuurlijk persoonlijke ervaringen en verhalen. Naast dat het leuk is om over te schrijven, kun je met een paar handige tips er voor zorgen dat mensen het extra leuk vinden om over jou te lezen. Als je de ervaring in het verhaal maar op de juiste manier gebruikt. Dan is succes bijna altijd verzekerd!

Lees verder

 

 

BTW NL 809335050.B01 • KvK 09116701 • Rabobank 1226.31.145 • IBAN NL 86 RABO 0122 6311 45 • BIC RABONL2U

op al onze leveringen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Editoo B.V. van toepassing zoals deze zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland te Arnhem

Lees hier ons Privacystatement en Cookie informatie