LOGIN

Editoo: iedereen kan bladen maken - clubblad, magazine, vereniging

Nieuws

6 October 2014

Communicatie met Zorg

Daar ging het op dinsdag 30 september over bij Editoo. Waarom is communiceren zo belangrijk? Welke onderwerpen bespreek ik met welke doelgroep? En belangrijker nog; hoe zorg ik ervoor dat mijn artikel gelezen wordt?

 

Omdat goed en duidelijk communiceren zo belangrijk is organiseerde Editoo samen met een paar andere communicatiedeskundigen de speciale themamiddag 'Communicatie met Zorg'. Tijdens deze middag hebben we met verschillende zorgprofessionals uit de regio Arnhem gepraat en hen geïnformeerd over het belang van communicatie.

 

Het eerste deel van de bijeenkomst ging over de waarde van een duidelijke en prettige manier van communiceren. Hoe vertaal je iets naar de juiste doelgroep? Niet iedereen leest namelijk dezelfde soort tekst, daar moet je mee spelen. Als we kijken naar voorbeelden uit de zorg, wat wordt er bijvoorbeeld geschreven voor bewoners en wat wordt juist enkel aan de medewerkers verteld?

 

Het tweede gedeelte van de middag is meer van praktische aard. Hoe krijg je alles op de juiste manier op papier. Je verhaal moet immers wel gelezen worden en een aantrekkelijke tekst en foto verkopen zichzelf beter. Daarom moet het artikel maar ook het totaalbeeld er aantrekkelijk uitzien voor de lezer.

 

De eerste themamiddag 'Communicatie met Zorg' gemist? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een van de volgende twee bijeenkomsten:

28 oktober Dialysekliniek Beilen

18 november OBG Dienstencentrum Nijmegen

 

Kijk hier voor meer informatie over 'Communicatie met Zorg'

 

We heten u alvast van harte welkom!


25 September 2014

De tijdschriftenwand van Editoo

Als er mensen bij ons op kantoor en in de drukkerij op bezoek komen lopen ze vaak regelrecht naar onze tijdschriftenwand. Een grote lange wand helemaal vol met de mooiste magazines en clubbladen. Ook redacteur Max Brandon van paardenvereniging 'Dutch Paint Horse Club' deed dit. Een paint horse is een echt westernpaard die in de jaren '80 is komen overwaaien uit Amerika en nu ook in ons land steeds populairder wordt.

Lees verder

2 September 2014

Ondersteuning nodig bij Editoo?

Hij is vernieuwd! De helpfunctie in Editoo. Als je inlogt in Editoo zie je standaard aan de rechterkant onze reddingsboei. Daar vind je het antwoord op de meest uiteenlopende vragen van Editoo. En hij is nu nog uitgebreider en duidelijker. Je vindt er antwoord op de meeste vragen als: hoe verwijder ik een artikel van de pagina? Hoe maak ik een nieuwe publicatie aan? En hoe sluit ik een drukopdracht af? Het antwoord staat er altijd zonder dat je met ons hoeft te mailen of bellen. Hoe makkelijk is dat?

Lees verder

18 August 2014

5 jaar in Editoo

De waterliefhebbers van de Crowners Club maken al weer bijna vijf jaar hun clubblad de Crowners Actueel met Editoo. Dit was voor hun reden om in hun eigen clubblad wat extra aandacht te besteden aan de drukker van hun clubblad. Zij schreven onderstaand artikel over onze samenwerking.

Lees verder

23 July 2014

Al weer onze vijfde nieuwsbrief!

Het is al weer juli, dus de hoogste tijd voor een nieuwe editie van onze eigen nieuwsbrief! Net zoals de vorige vier edities staat de Editoo Nieuwsbrief weer boordevol met inspirerende verhalen, andere bladenmakers die over hun favoriete blad vertellen en onze handige tips. Omdat wij weten hoe leuk het is om bladen te maken, delen wij dat graag met iedereen. Je daarbij laten inspireren door andere verenigingen en vrijwilligers is natuurlijk het leukste wat er is. Zo leer je van elkaar. Dus laat je inspireren, sla het blad open en ga aan de lees.

Lees verder

14 July 2014

Persoonlijke ervaringen

Wat is nou het leukste om over te schrijven? Om te delen met andere lezers? Dat zijn natuurlijk persoonlijke ervaringen en verhalen. Naast dat het leuk is om over te schrijven, kun je met een paar handige tips er voor zorgen dat mensen het extra leuk vinden om over jou te lezen. Als je de ervaring in het verhaal maar op de juiste manier gebruikt. Dan is succes bijna altijd verzekerd!

Lees verder

2 July 2014

Editoo kleurt oranje

Iedereen heeft zo zijn rituelen en gelooft erin dat bij verandering van alles fout gaat. Tijdens het WK in Brazilië hebben we dit allemaal, of dit nu bijgeloof is of niet.

Lees verder

23 June 2014

Tien tips om adverteerders te binden

Als vereniging is het in deze tijd van recessie nog belangrijker om adverteerders aan uw vereniging te binden en ze niet te verliezen. Met een mooi en flexibel clubblad bied je aan adverteerders en sponsoren iets extra's en geef je extra aandacht. Met deze tips wordt het clubblad nog aantrekkelijker voor leden en adverteerders.

Lees verder

 

 

BTW NL 809335050.B01 • KvK 09116701 • Rabobank 1226.31.145 • IBAN NL 86 RABO 0122 6311 45 • BIC RABONL2U

op al onze leveringen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Editoo B.V. van toepassing zoals deze zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland te Arnhem

Lees hier ons Privacystatement en Cookie informatie